Friday, 26 April, 2024

Έδεσσα: Κόντρες στην Αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου

Αυτό που συνέβη στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, δεν έχει σίγουρα προηγούμενο στα αυτοδιοικητικά χρονικά!

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Τσεπκεντζής, ενώπιον των δημοτικών συμβούλων, μέσω τηλεδιάσκεψης, ζήτησε εξηγήσεις, από σύμβουλο της παράταξης του, για ένα δημοσίευμα που είχε κάνει τον Αύγουστο!
Ο σύμβουλος του, Αντώνης Ξυλουργίδης, στην απάντηση του τόνισε, ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συζητούνται δημόσια και μάλιστα σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση και ότι θα ήταν καλύτερα να συζητηθούν μέσα στην παράταξη.
Ωστόσο, ο κ. Τσεπκεντζής, επέμενε στην αρχική του τοποθέτηση, για να εισπράξει μια δεύτερη απάντηση από τον κ. Ξυλουργίδη, που τα έλεγε όλα…
“Δίνω λόγο μόνο στους δημότες” απάντησε, με τον επικεφαλής της παράταξης του να λέει ενώπιον των έκπληκτων δημοτικών συμβούλων, ότι θα υπάρξει και συνέχεια, μέσω ανακοινώσεων για αυτό το θέμα!
Μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Έδεσσας, θα ξεσπάσει πόλεμος, αφού τα όσα ελέγχθηκαν και μάλιστα σε δημόσια θέα, δείχνουν ότι υπάρχει σοβαρό θέμα στην συνοχή αυτής της παράταξης!
Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου