Saturday, 27 April, 2024

Έκλαψαν και οι… Τζιχαντιστές!

Αναφερθήκαμε και χθες στο άναμμα του δέντρου στα Γιαννιτσά, όμως επανερχόμαστε διότι τα σχόλια που ακούσαμε μόνο θετικά δεν ήταν…

Βασικό ρόλο παίζει η έλλειψη φαντασίας και όχι αυτή των χρημάτων, όταν κάποιοι λένε πως ”έλα μωρέ, καλά ήταν, να μην προκαλούμε κιόλας σε τέτοιες εποχές”.
Αν είναι έτσι μην ανάβετε τίποτα, έτσι κι αλλιώς… πουφφφ η σακούλα… που λέει και η διαφήμιση! Δεν άξιζε τον κόπο. Περίμεναν μικροί μεγάλοι, ένα πυροτέχνημα, μία κροτίδα, ένα μπαλόνι να σκάσει, έναν κυνηγό να ρίξει με μια καραμπίνα! Κάτι να.. βαρέσει τέλος πάντων! Να κάνει έναν ήχο, να πούμε ναιιι Χριστούγεννα… χαρά, έκπληξη!
Μήπως απαγορεύτηκαν για περίπτωση τρομοκρατικών επιθέσεων; Να μη νομίζει ο κόσμος ότι δεχόμαστε επίθεση και φοβηθεί; Χο, χο, χο…που θα κανε και ο Άγιος Βασίλης!

dentropella2
Τα φαναράκια που φεύγουν στον ουρανό… ας πούμε που τα είχε και ένας επιχειρηματίας στα εγκαίνια του μαγαζιού του… θα ήταν μια καλή και οικονομική ιδέα όταν για την παράθεση γεύματος σε πέντε Τούρκους μετά τα εγκαίνια της έκθεσης στο Γαζή Εβρενός προ δύο εβδομάδων ξοδεύτηκαν 900 ευρώ! Και χώρια αφίσες και διαφήμιση…

Βλέπετε κανέναν να χαμογελάει; Να ευχαριστήθηκε με το θέαμα που είδε; Αν έχω λάθος πείτε μου, απόψεις δεκτές πάντα!

Χ.Π.

Έκλαψαν και οι… Τζιχαντιστές!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου