Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έργα στην Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Βέροιας από το Λιανοβέργι μέχρι τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης, για 30 ημέρες

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών

για την αποκατάσταση-συντήρηση τμήματος της Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Βέροιας από το σημείο που διασταυρώνεται με την Δημοτική οδό προς Λιανοβέργι μέχρι την συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου 30 ημέρες με έναρξή τους την Τετάρτη 12/10/2016 και περάτωσή τους την Πέμπτη 10/11/2016.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο

– Τον αποκλεισμό δεξιάς η αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο ρευμάτων από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα κυκλοφορίας (σχέδιο 1).

– Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών θα εφαρμόζονται οι κατά περίπτωση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όπως αναλυτικά αναφέρονται στην ανωτέρω (5) σχετική συνημμένη Τεχνική Έκθεση και Μελέτη Εργοταξιακής Σήμανσης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, μελέτη η οποία είναι βασισμένη στην απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011, ΦΕΚ 905, τ.Β ́ 20-05-2011) και η οποία μελέτη εγκρίθηκε προς εφαρμογή με το ανωτέρω (4) σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Άρθρο 2ο

α. Μέτρα ρύθμισης της οδικής κυκλοφορίας, ρυθμιστικές πινακίδες και οι λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν από την ανάδοχο του έργου εταιρία και σύμφωνα με την ανωτέρω 4 ́ σχετική εγκεκριμένη μελέτη εργοταξιακής σήμανσης της ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου