Thursday, 9 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

“Έφυγε” ο Τάσος Παπαδημητρίου, από τα Γιαννιτσά, στα 59 του…

Το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2022 έγινε γνωστή η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ιατρικού επισκέπτη Τάσου Παπαδημητρίου, ο οποίος για πολλά χρόνια

ήταν και μία από τις αγαπημένες φωνές των ερτζιανών της Καβάλας.

Με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ο Τάσος Παπαδημητρίου ζούσε στο Παλιοχώρι Καβάλας με την οικογένειά του. Ήταν μόλις 59 ετών και πατέρας τριών παιδιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατος του προήλθε από ανακοπή, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από τον Οκτώβριο του 1991 έως και τον Αύγουστο του 1999, ο Τάσος Παπαδημητρίου εργάστηκε ως δημοσιογράφος και στη συνέχεια ως ιατρικός επισκέπτης στην ευρύτερη περιοχή της ΑΜ-Θ.

Ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Καβάλας, Δράμας και Σερρών εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι ξαφνικά και αναπάντεχα έφυγε από κοντά μας ο φίλος και συνάδελφος Τάσος Παπαδήμητριου σκορπίζοντας βαθιά θλίψη και οδύνη. Ο Τάσος πρώτα ήταν φίλος για όλους εμάς και μετά ένας καλός συνάδελφος. Πάντα πρόσχαρος και αυθεντικός είχε το σεβασμό όλων μας! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό παράδεισο φίλε και συνάδελφε μας»!

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για τον θάνατο του Τάσου Παπαδημητρίου

“Η ξαφνική απώλεια του Τάσου Παπαδημητρίου μας συγκλόνισε όλους. Ήταν ένας άνθρωπος ξεχωριστός. Εξαίρετος οικογενειάρχης, άριστος επαγγελματίας και πολύ καλός φίλος για όσους είχαν την ευλογία να συμπορευτούν μαζί του.

Ο Τάσος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιαννιτσά, αλλά ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα στην καβαλιώτικη κοινωνία, χάρη στο ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Υπήρξε επί σειρά ετών ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους της πόλης μας, υπηρετώντας αρχές και αξίες που τείνουν να εκλείψουν στις μέρες μας.

Στη σύζυγο του, Άντα, στα παιδιά του, Ελένη, Ισίδωρο και Αναστασία και στους αναρίθμητους φίλους του, εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου