Saturday, 27 April, 2024

Ή γυρίζουν το ‘’Μάσκα 2’’ στην Αριδαία ή δεν αντέχουν πια τόση σκόνη!

Πορεία διαμαρτυρίας όπου κατέληξε μπροστά στο δημαρχείο έκαναν κάτοικοι της Αριδαίας, για το μείζον ζήτημα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα

και δεν είναι άλλο από αυτό της σκόνης που δημιουργείται συνέπεια των έργων του αποχετευτικού.
Όπως επεσήμαναν σχετικά: «ως απλοί πολίτες που υφιστάμεθα άμεσα τις αρνητικές συνέπειες στον οργανισμό μας, με τα αναπνευστικά προβλήματα και τις αλλεργίες, οφείλουμε να αντιδράσουμε και να διαμαρτυρηθούμε. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να πάψουμε να είμαστε παθητικοί θεατές και να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας διαδηλώνοντας με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε, επιτέλους, τους ιθύνοντες να λάβουν τα ενδεδειγμένα μέτρα. Μεταξύ αυτών, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Ρίζος ο Πρόεδρος της Θηριόπετρας Γ. Ουργαντζόγλου, φορείς και πολίτες.

skoniaridaia2
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου στη συνέχεια, καθώς κάποια blogs έδωσαν άλλη διάσταση στη διαμαρτυρία.
«Στην διαδήλωση που θα πάω εγώ… Το Αποφασίζω εγώ…
Η πορεία που κάναμε ήταν για την σκόνη και μόνο για την σκόνη… Δεν ήταν για τον πόλεμο στην Σομαλία… Δεν ήταν για την καρέτα καρέτα… Δεν ήταν εναντίον του δημάρχου… Δεν ήταν εναντίον του μνημονίου.. Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που ήταν μόνο 50 άτομα…
Διότι το μήνυμα, για το πρόβλημα της σκόνης, πέρασε και με τους αυτούς 50 λιγοστούς νοματαίους… Ελπίζουμε λοιπόν να αντιμετωπιστεί με πράξεις και όχι με ειρωνείες μέσα από blogs.
Νικόλαος Ρίζος».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου