Saturday, 27 April, 2024

Αδιαφορία από τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους Πέλλας για την κατάργηση του Α.Τ. Πέλλας

Το χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πέλλας -Τετάρτης 11-11-2015- ξεκίνησε με 40 λεπτά καθυστέρηση, καθώς οι σύμβουλοι περίμεναν τον δήμαρχο να έρθει.

Άρχισε η συνεδρίαση με τον πρόεδρο Χ. Πασσαλή και μετά από σχεδόν άλλα σαράντα λεπτά- από την αρχική ώρα του συμβουλίου, εμφανίστηκε ο κ. Στάμκος, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε ότι η αργοπορία του οφειλόταν στο γεγονός της παρουσίας του στη διαβούλευση για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες και τα αστυνομικά τμήματα. Ο ίδιος σχολίασε ότι τις επόμενες ημέρες θα ακούσουμε τι έχει προταθεί. Και δεν κουνήθηκε κανείς! Δεν ρώτησε ένας δημοτικός σύμβουλος αυτά που ακούγονται όχι μόνο το τελευταίο διάστημα, αλλά την τελευταία τετραετία! Ότι δηλαδή προτείνεται το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης… ΚΑΝΕΙΣ! Ένα μπράβο για το ενδιαφέρον όλων των δημοτικών συμβούλων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, αλλά και του ίδιου του δημάρχου που ενώ γνώριζε, θέλησε να αποφύγει την όποια συζήτηση και είπε απλά… θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες! Ο έτερος δήμαρχος Έδεσσας, όμως κ. Στάμκο ήδη έχει στείλει επιστολή στο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, έχει κάνει συζητήσεις με τον πρόεδρο και τα μέλη του χωριού της Άρνισσας για την επικείμενη κατάργηση του Α.Τ. και αναζητά τρόπους αντίδρασης…

Γιατί κάποιοι διεκδικούν και κάποιοι άλλοι… απλά κοιτούν!

Η αδιαφορία είναι άλλωστε έκδηλη για εννιά στους δέκα, όπως φαίνεται και από τις φώτος – όσοι ήταν φυσικά γιατί οι μισοί της αντιπολίτευσης έλειπαν- παρά το γεγονός ότι συζητήθηκε ο προϋπολογισμός.

DS-PELLASYMBOULOI1

DS-PELLASYMBOULOI2

Οι κυρίες με τις τσάντες πάνω στα έδρανα γιατί έτσι κι αλλιώς ξέρουν ότι δεν πρόκειται να αρθρώσουν λέξη, οπότε δεν έχουν θέμα να τις δείξει η web κάμερα του δήμου που καλύπτει ζωντανά… και οι λοιποί… κουβεντούλα και κινητό.

dspellassymboyloi

Ούτε τα… έδρανα δεν τους άντεξαν κάποια στιγμή και έπεσε ένα κομμάτι… μόνο του!

Αδιαφορία από τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους Πέλλας για την κατάργηση του Α.Τ. Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου