Wednesday, 15 May, 2024

Αλεξάνδρεια: Νεκρός ο 44χρονος αστυνομικός ΔΙ.ΑΣ. Αλέξανδρος Τζιμούλης, σε τροχαίο

Κατέληξε ο 44χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από τροχαίο σήμερα το πρωί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ο αστυνομικός κινούνταν λίγο πριν τις 09.00 στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου με την υπηρεσιακή του μηχανή, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και από εκεί διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.

Ο Αλέξανδρος Τζιμούλης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας. Μάλιστα ήταν πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Λουτρού.

Ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 44χρονο αστυνομικό, εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σήμερα (2 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα περίπου 08.50, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης. Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας».

photo alexandriamou

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου