Wednesday, 22 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αντώνης Καραμπατζάκης: Γιατί παραιτήθηκα από το ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας

Προς τη ΔΗΚΕΠΑΠ: Αγαπητοί συνάδελφοι, προ ημερών επικοινώνησε μαζί μου υπάλληλος της Επιχείρησης της ΔΗΚΕΠΑΠ και μου ζήτησε τραπεζικό λογαριασμό

προκειμένου μου καταθέσει χρήματα για τις συνεδριάσεις του διοικητού συμβουλίου της επιχείρησης του οποίου είμαι μέλος.

Σας γνωστοποιώ, ότι δεν προτίθεμαι να εισπράξω χρήματα από τη συμμετοχή μου στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης γιατί:

Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη Επιχείρηση, δεν είναι Επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ασχολείται με τον πολιτισμό και κυρίως με κοινωφελείς σκοπούς και διαφωνώ με την αμοιβή των μελών του Δ.Σ. ανά συνεδρίαση. Εξάλλου οι συμμετέχοντες δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί για να επιδιώκουμε αμοιβή.

Επίσης όπως διαπίστωσα, οι συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου διαρκούν κατά μέσο όρο περίπου μία ώρα. Τα εικοσιοκτώ (28) ευρώ που είχε αποφασίσει παλιότερα το Δ.Σ. να δίνονται ως αποζημίωση ή τα επτά (7) ευρώ που εγκρίνονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο, είναι πολλά για την αμοιβή της συμμετοχής ανά συνεδρίαση. Θεωρώ ότι είναι προσβολή προς τη νέα γενιά, όταν η τιμή ανά ώρα εργασίας είναι πολύ χαμηλότερη στην αγορά εργασίας.

Με την παρούσα επιστολή μου υποβάλω και την παραίτησή μου από μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Στην Οικονομική Υπηρεσία της επιχείρησης

Στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας

Με εκτίμηση

Αντώνης Καραμπατζάκης

Δημοτικός Σύμβουλος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου