Sunday, 12 May, 2024

Βαγγέλης Τσακπινάκης, πρόεδρος ΤΚ Πέλλας εκτός υποψηφιότητας: Δεν υπάρχει προοπτική…

Άλλη μία ανακοίνωση προέδρου Τοπικής Κοινότητας, που αναφέρει ότι δεν υπάρχουν αρμοδιότητες

και λόγος «ύπαρξης» των τοπικών συμβουλίων, που μόνο γνωμοδοτούν, οπότε δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, έρχεται να ταράξει τα… ύδατα, αυτή τη φορά στον δήμο Πέλλας.

Δείτε την ανακοίνωση του προέδρου της Τ.Κ. Πέλλας, Βαγγέλη Τσακπινάκη:

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Η θέση μου αν και πολεμήθηκε, δεν πτοήθηκα δούλεψα, έτρεξα, πείσμωσα και  μαζί με ορισμένους συμβούλους σηκώσαμε μανίκια και βάλαμε προσωπική δουλειά, (ναι ξέρω η δουλειά του προέδρου δεν είναι  αυτή να γίνεται χαμάλης, κτλ ειναι να διοικεί, ναι αλλά ποιον; Που στην κοινότητα δεν υπάρχουν υπάλληλοι! Ναι, ξέρω… χτυπά το χέρι στο τραπέζι γυρνά τα όλα ανάποδα και διάφορα αλλά) προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε  και ότι περνούσε απ το χέρι μας για το καλό του χωριού μας και μόνο. Θα θέλαμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα, αλλά δυστυχώς οι δυνατότητες που έχουν τα τοπικά συμβούλια είναι περιορισμένες. Οι αποφάσεις είναι γνωμοδοτικές και μόνο, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα, δεν διαχειρίζεσαι ούτε μηχανήματα ούτε προσωπικό, ούτε χρήματα, όλα τα ζητάς/παρακαλάς τον κεντρικό Δήμο με ότι και αν αυτο συνεπάγεται.

Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και με καθαρή την συνείδηση μου γιατί το πάλεψα και προσπάθησα να προσφέρω έστω και κάτι σε αυτόν τον τόπο που αγαπώ. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον/την καθένα/μια προσωπικά για την υποστήριξη σας, ζήτω  συγγνώμη για οποίον στενοχώρησα, απογοήτευσα ή δεν φέρθηκα σωστά. Εύχομαι και ελπίζω η ΤΚ Πέλλας να βρει τον πρωτοπόρο και δημιουργικό δρόμο της και στους κατοίκους της, ένας πρωταγωνιστικός ρόλος αντάξιος της Ιστορίας της! Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και καλό αγώνα!

Βαγγέλης Τσακπινάκης, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πέλλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου