Sunday, 19 May, 2024

Βράβευση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ από την Κ. Ιγνατιάδου, στην Εμποροπανήγυρη

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, στην εκδήλωση βραβεύσεων διακριθέντων αθλητών, προπονητών και συλλόγων για την περίοδο 2017-2018 που διεξήχθη στο χώρο της Εμποροπανήγυρης

πραγματοποιήθηκε και η βράβευση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ για την εξαιρετική πορεία στην περσινή αγωνιστική περίοδο.
Η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, τίμησε με πλακέτα τον Πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μποζίδη και τον συνεχάρη για την κατάκτηση του μπαραζ της Β´ ερασιτεχνικης κατηγοριας και την άνοδο στη Ά Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Πελλας.
Το επίτευγμα αυτό ειναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που όλοι κατέβαλλαν.
Οι παίκτες με τον αγώνα τους, ο προπονητής και το επιτελείο του, και η διοίκηση με τη στήριξη και συνδρομή της, συνεργάστηκαν αρμονικά και ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου είναι πλέον πραγματικότητα.
Αποτελεί καταξίωση της σκληρής δουλειάς, του προγραμματισμού, της συμπαράστασης και του ενθουσιασμού της τοπικής κοινωνίας και είναι μια ιδιαίτερη ώθηση για να συνεχίστει η σκληρή δουλειά με σκοπό την καθιέρωση του ΠΑΣ στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαρίστησουμε τη Δήμαρχο Κ. Ιγνατιάδου για την επιβράβευση εκ μέρους της πολιτείας των προσπαθειών που έχουμε καταβάλει την περσινή χρονια και δηλώνουμε πως πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην πόλη μας.
Επισης ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας όλη την χρόνια και μας στήριξαν ο καθένας με τον δικο του τρόπο και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας.
Ελπίζουμε φέτος, στο νέο, πιο απαιτητικό δρόμο που πρέπει να διασχίσουμε στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία, να έχουμε συμμάχους μας, τον Δήμο, τους πολίτες και όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης της Σκύδρας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην πόλη μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
Με τιμή
Η οικογένεια του ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου