Monday, 20 May, 2024

Βράβευση του δήμου Πέλλας, και άλλων τεσσάρων της χώρας για τη διοργάνωση του «Δρόμου Θυσίας»

Μία μεγάλη τιμή δέχθηκε από το υπουργείο Άμυνας, διαμέσου του ΑΣΑΕΔ, ο δήμος Πέλλας καθώς και άλλοι τέσσερις δήμοι της χώρας

(Αθήνας, Αιγάλεω, Καλαβρύτων και το Δίστομο) για τη διοργάνωση μαζικών λαϊκών αγώνων.

Τα Γιαννιτσά τιμούν τη μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσωτών κατά τη γερμανική κατοχή, και αντίστοιχα ο κάθε δήμος τους δικούς του ήρωες με τη διοργάνωση δρόμων θυσίας.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο πολεμικό μουσείο της Αθήνας,  βραβεύτηκαν οι αθλητές, οι αθλήτριες  και οι ομάδες των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διακρίθηκαν κατά το έτος 2016. Παρέστησαν, εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Τόσκας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος, Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες  ο Σπύρος Γιαννιώτης υποπλοίαρχος ΠΝ που τιμήθηκε για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο αγώνισμα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης 10.000 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο μαραθωνοδρόμος Δημήτρης Θεοδωρακάκος που είχε τρέξει και στον Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών το 2015,  ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι και πανελλήνιοι πρωταθλητές καθώς και  υπερμαραθωνοδρόμοι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου