Friday, 17 May, 2024

Βρέθηκε νεκρός σε κανάλι ο 43χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Μακροχώρι

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 43χρονου Καραπουναρλίδη Νικολάου που είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε νεκρός την Μεγάλη Τετάρτη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το “Χαμόγελο του παιδιού”, ο 43χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης από γεωργό σήμερα, 2 Μαΐου 2024. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και ταυτοποιήθηκε η σορός του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος είχε εξαφανιστεί στις 18 Απριλίου 2024, από την περιοχή του Μακροχωρίου Βέροιας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί στις 22/04/24, για την εξαφάνιση του και προχώρησε την ίδια ημέρα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas.

“Τον βρήκαμε νεκρό τον λεβέντη μου”. Συγκλονίζει η μητέρα του 43χρονου 
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 43χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 18 Απριλίου από τη Βέροια. Ο 43χρονος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε αγρότης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άνδρα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί ενώ για την ανάσυρσή της χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Οι έρευνες το τελευταίο διάστημα είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας καθώς εκεί είχε εντοπιστεί το κινητό του τηλέφωνο. Η μητέρα του μιλάει συντετριμμένη στο newsit.gr για την τραγική κατάληξη της υπόθεσης εξαφάνισης του 43χρονου γιού της και συγκλονίζει:

«Τον βρήκαμε νεκρό τον λεβέντη μου. Έψαχναν, έκαναν έρευνες τόσο καιρό και σήμερα τον βρήκε ένας γεωργός τυχαία μέσα στο κανάλι. Περίπου 300 μέτρα πιο κάτω ήταν πεταμένο το κινητό του. Το παιδί μου το έχουν για νεκροψία για να δουν από τι πέθανε, όμως δεν είχε χτυπήματα. Ήταν μπλεγμένο το παιδί μου με ουσίες και φοβόμουν πολύ και να που έγινε. Η αστυνομία κάνει τις έρευνες της τώρα για το πως πήγε εκεί και τι έγινε. Όμως έφυγε το παλικάρι μου; Αυτό είναι. Ευτυχώς που το βρήκαν, όμως είναι δύσκολο».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου