Thursday, 9 May, 2024

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών: 13/02 πορεία και συγκέντρωση στο Νοσοκομείο

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017, η Γενική Συνέλευση και  η κοπή της πίτας από το Σωματείου της Ένωσης

των Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών και περιχώρων

ika2

Στη συνέλευση συζητήθηκαν ο διαχειριστικός έλεγχος και ο ισολογισμός του 2016, ο προϋπολογισμός του 2017 και ο διοικητικός απολογισμός.

ika

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντίνος Σαλονικίδης παρουσίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο και αναφέρθηκε στις δράσεις στον προγραμματισμό για τις  δράσεις και τις εκδρομές με το νέο έτος, όπως και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι και την κατάσταση που επικρατεί.

ikasyneleysi

Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις, όπου μεταξύ άλλων, το μέλος του Σωματείου, Ολυμπίας Παπαδοπούλου μίλησε για τον τομέα της υγείας, που όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος οι υπηρεσίες θα ‘πρεπε να είναι σε καλύτερη μοίρα από αυτήν που έφτασε πανελλαδικά το υγειονομικό σύστημα με ευθύνη των εκάστοτε κυβερνήσεων και πρότεινε να γίνει σε τοπικό επίπεδο, σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα Σωματεία συνταξιούχων, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών. Από κει να πραγματοποιηθεί πορεία έως το νοσοκομείο για να τονιστούν οι ελλείψεις (σε αξονικό, προσωπικό, κ.α.) και να γίνει μία ενημέρωση – γνωστοποίηση με σκοπό να ακουστεί η φωνή των συνταξιούχων σε ότι αφορά τις ανάγκες και το δικαίωμα τους στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ikag

Η πρόταση έγινε δεκτή από το συμβούλιο και τους παραβρισκόμενους, οπότε όπως σημείωσε ο πρόεδρος θα γίνει και ένα σχετικό ψήφισμα με αιτήματα που θα κατατεθεί στο Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια η διοίκηση έκοψε την πίτα και στον κόσμο μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια, τυρόπιτες και χυμοί!

kapita

Επίσης, γνωστοποιήθηκε γνωστό ότι: προγραμματίζεται για τις 25 Ιανουαρίου ημερήσια εκδρομή στη Νέα Καρβάλη Καβάλας για την εορτή του Άγιου Γρηγορίου του Θεολόγου ενώ ο ετήσιος χορός θα υλοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Χ.Π.

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών: 13/02 πορεία και συγκέντρωση στο Νοσοκομείο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου