Friday, 26 April, 2024

Γιάννης Σηφάκης: Ξεκινά η μετεγκατάσταση της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας

«Αισθάνομαι δικαιωμένος. Η επιμονή και η αποφασιστικότητα στην εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των πολιτών φέρνουν αποτελέσματα»

Εκδόθηκαν οι Υπουργικές αποφάσεις των Αν.Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη. Η κυβέρνηση στηρίξει έμπρακτα τη δημόσια υγεία και αντιμετωπίζει αποφασιστικά τη διαπλοκή. Μετά πολλά χρόνια αδράνειας και διαπλοκής των προηγούμενων κυβερνήσεων η σημερινή κυβέρνηση επέλυσε το πρόβλημα της μετεγκατάστασης της μονάδας τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Να σημειωθεί ότι με επιμονή του βουλευτή αντιμετωπίστηκαν πλείστα όσα γραφειοκρατικά εμπόδια και παθογένειες της δημόσιας διοίκησης. Ακόμη πρέπει να τονιστεί η σημαντική συμβολή του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευθύνης για την προώθηση του θέματος. Η μελέτη για να προχωρήσουν γρήγορα οι εγκρίσεις έγιναν αφιλοκερδώς από τον αείμνηστο Μάνθο Τόλη και τον Σωκράτη Παυλίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό με τη σύμπραξη του βουλευτή με την ιδιότητα του ως μηχανικού. Ελέγχθηκαν και υπογράφηκαν από μηχανικούς του Δήμου Έδεσσας (μετά από εντολή του δημάρχου Τάκη Γιάννου) και η μελέτη μετά από απόφαση του ΔΣ του Νοσοκομείου εγκρίθηκε από τον ΥΠΕάρχη Γιώργο Κύρκο.
Ο βουλευτής ευχαριστεί τον Αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη για την αποφασιστικότητα του και την άριστη συνεργασία, τον προσωρινό Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστο Κοντοβίτση και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την πολύ καλή συνεργασία και άμεση ανταπόκριση τους στην έκδοση των αναγκαίων αποφάσεων. Το έργο θα δημοπρατηθεί αμέσως με φορέα το Νοσοκομείο Πέλλας και επίβλεψη από τον Δήμο Έδεσσας. Ο βουλευτής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για το θέμα αυτό και για άλλα θέματα υγείας την Κυριακή 17.04.2016 στην Έδεσσα.

Γιάννης Σηφάκης: Ξεκινά η μετεγκατάσταση της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου