Sunday, 19 May, 2024

Γιαννιτσά: Διαμαρτυρία-Πορεία από δικηγόρους, φορείς και ταξί. Να αποσυρθεί το φορολογικό νομοσχέδιο

Παράσταση διαμαρτυρίας και πορεία πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης, 07 Δεκεμβρίου, δικηγόροι, λογιστές, φορείς και ιδιοκτήτες ταξί, στα Γιαννιτσά.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε έξω από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, φωνάζοντας συνθήματα «ΟΧΙ στην στοχοποίηση, ΟΧΙ στον αφανισμό ελεύθερων επαγγελματιών & μικρομεσαίων επιχειρήσεων», «Κάτω το νομοσχέδιο», “Είναι ληστεία και όχι φορολογία”, κα. με τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, και το Εργατικό Κέντρο Πέλλας, να συνεχίζουν με πορεία διαμαρτυρίας.

Όπως σημείωσαν μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών: «Το υπό ψήφιση σχέδιο νόμου της κυβέρνησης αποτελεί στοχευμένη φοροεπιδρομή σε βάρος της πλειοψηφίας των ελευθέρων επαγγελματιών, των επιστημόνων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η οποία επιβάλλεται ενάντια σε όσα η κυβέρνηση υποσχόταν προεκλογικά περί μείωσης φόρων».Η πορεία συνεχίστηκε μέχρι την πλατεία με τα πανό να αναγράφουν: «Όχι στη διάλυση του επαγγέλματός μας. Θέλουμε πίσω τη δουλειά μας και τη ζωή μας» από τον Εμπορικό Σύλλογο, και «Όχι στον εξευτελισμό του δικηγορικού λειτουργήματος» από τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου