Tuesday, 7 May, 2024

Γιώργος Μυλωνάς από την Έδεσσα: Μια συνέντευξη από καρδιάς, για τον κορονοϊό

Η είδηση ότι και στην Έδεσσα «χτύπησε» ο κορονοϊός, είναι αλήθεια ότι θορύβησε αρκετό κόσμο, ακούστηκαν πολλά, και κάποια σημεία ήταν τελείως υπερβολικά!

Παράδειγμα ότι τα “πυρά του… ράδιο αρβύλα” δέχτηκε συγκεκριμένη επιχείρηση από την Έδεσσα, καθώς ένα από τα κρούσματα (με ήπια συμπτώματα) εργαζόταν εκεί.

Η ίδια η επιχείρηση βέβαια, φρόντισε μέσα από ανακοινώσεις να ενημερώσει ουσιαστικά για το θέμα (δείτε εδώ την ανακοίνωση) ωστόσο εμείς βρεθήκαμε με τον υπεύθυνο της, Γιώργο Μυλωνά, προκειμένου να μάθουμε από πρώτο χέρι, τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν.

Όταν πληροφορηθήκατε το περιστατικό, πως νιώσατε;

Ήταν εύλογη η ανησυχία μου, για αυτό και φρόντισα να γίνουν όλα τα απαραίτητα. Παράδειγμα από το Fresh plus, έγιναν τα απαραίτητα τεστ για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν και άλλα κρούσματα. Σας πληροφορώ, ότι και τα 10 (τόσοι είναι οι εργαζόμενοι) ήταν αρνητικά. Χτες, έγιναν και οι απαραίτητες απολυμάνσεις, τόσο στο συγκεκριμένο σημείο, όσο και στο Fresh, αν και δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα σε αυτά τα δύο καταστήματα, σε ότι αφορά τις επαφές.

Και στα δύο καταστήματα τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής;

Φυσικά (!) δεν χρειάζεται καν ερώτημα σε αυτό! Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τηρούνται όλα τα μέτρα με ευλάβεια. Υπάρχουν gel για όλους, οι σερβιτόροι τηρούν όλους τους κανόνες, όταν φεύγουν οι πελάτες από τις θέσεις τους αμέσως ψεκάζουμε με απολυμαντικά και όλα τα άλλα που επιβάλλονται. Λειτουργούμε με υπευθυνότητα και σε αυτό τον τομέα.

Πιστεύετε ότι είστε καλυμμένος μετά από όλα αυτά;

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος αυτής της υπευθυνότητας που μας διακρίνει, αρκεί να σας πω, ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, από το fresh, που επαναλαμβάνω δεν έχει καμία σχέση με το plus, τρείς υπάλληλοι βρίσκονται σε διακοπές. Τους έχω ειδοποιήσει ότι όταν έρθουν στην Έδεσσα, να κάτσουν στο σπίτι, σε καραντίνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι θετικοί σε κορονοϊό. Η σοβαρότητα, είναι αυτό που μας διακρίνει εδώ και 26 χρόνια σαν επιχείρηση.

Κλείνοντας θα θέλατε να συμπληρώσετε κάτι;

Αν δεν υπάρχει ψυχραιμία και εγρήγορση, τότε δεν γίνεται τίποτα. Όλοι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για τους άλλους και για τους εαυτούς μας. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά, διατηρώντας πάντα την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε με τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Πιστέψτε με, δεν θα την προδώσουμε ποτέ!

Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου