Saturday, 27 April, 2024

Δάσκαλοι είπαν τα Κάλαντα στο Νοσοκομείο Έδεσσας!

Μουσικοί των Δημοτικών σχολείων της Έδεσσας είπαν τα κάλαντα σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της πόλης.

Σε απευθείας σύνδεση η Υπουργός Παιδείας κα Κεραμέως και ο Περιφερειακός Δντης Εκπαίδευσης Αλέξανδρος Κόπτσης, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, αλλά και προς τους εκπαιδευτικούς.
Ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Δόντσος ευχαρίστησε την Υπουργό και τον Διευθυντή της ΠΕ Νίκο Αγγελίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μας κάνατε να θυμηθούμε ότι έρχονται τα Χριστούγεννα”!


Από την πλευρά του ο κ. Αγγελίδης είπε:
“Μπορεί τα σχολεία μας να είναι κλειστά, αλλά οι καρδιές μας είναι ανοιχτές στις ανάγκες των μαθητών μας και γεμάτες από αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων μας.
Τι κι αν τα χαμόγελα μας είναι καλυμμένα από τις μάσκες. Η πίστη πως θα τα καταφέρουμε είναι φανερή.
Η πεποίθηση πως η ιατρική θα σώσει το παρόν και η Παιδεία θα διασφαλίσει το μέλλον.
Αυτήν την ελπίδα και το ευχαριστώ μας ήρθαμε σήμερα να καταθέσουμε τραγουδιστά με εξαίρετους μουσικούς των δημοτικών μας σχολείων, ως μικρό αντίδωρο στην μεγαλόψυχη προσφορά όλων των εργαζόμενων στα νοσοκομεία μας. Και να ευχηθούμε από τη συνάντησή μας του χρόνου να απουσιάζουν μόνο οι μάσκες”.

Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου