Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Ιγνατιάδου: «Να σταθούμε στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων, χωρίς εθνικιστικές κορώνες, με σεβασμό στην ιστορία»

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας, το απόγευμα της Τρίτης, φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της πανελλήνιας ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας

ενάντια στη χρήση του όρου ‘’Μακεδονία’’ στην επίσημη ονομασία των Σκοπίων. Το παρών έδωσε όλη η δημοτική αρχή με τη δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Η δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο Γεώργιο Τάτσιο, τα μέλη του ΔΣ και όλα τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, μεταξύ των οποίων και δικοί μας πολιτιστικοί Σύλλογοι και δικοί μας δημότες, για την ουσιαστική πρωτοβουλία τους και για τις δράσεις που έχουν αναλάβει και σε αυτό τον τομέα. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη του προέδρου του ΔΣ, για το ότι οι πολιτιστικού Σύλλογοι αποτελούν ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας μας… Στενοχωριέμαι ιδιαίτερα όταν η Πανελλήνια Ομοσπονδία, ευχάριστη εμένα, διότι έπραξα το καθήκον μου, σύμφωνα με την ηθική, την ιστορική αλήθεια και μνήμη, εισηγούμενη στο ΔΣ Σκύδρας τα αυτονόητα …. είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας να υποστηρίξουμε την αλήθεια, να σεβαστούμε τους γηγενείς ντόπιους κατοίκους του τόπου μας και να σταθούμε στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων, χωρίς εθνικιστικές κορώνες και ακρότητες, αλλά με ενότητα, ομοψυχία και σεβασμό στην ιστορία. Στηρίζουμε το δίκαιο και καλό αγώνα… καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου