Sunday, 16 June, 2024

Δήμος Αλμωπίας: Ενημερωτική ημερίδα για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση,

για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 και ώρα 19:30 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο. Είσοδος ελεύθερη.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν:
Μέλη του Πανελλαδικού Συλλόγου “SOS Τροχαία Εγκλήματα”, τα οποία θα παρουσιάσουν το Σύλλογο και θα αναφερθούν στο βίωμα τους
Η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Υγείας Μ. Νατσιούλα, η οποία θα παρουσιάσει τα θέματα: «Πεζοπορώντας με ασφάλεια! Καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες για την κυκλοφορία των πεζών» και «Κοινωνικό πείραμα: Μια προσπάθεια αποτύπωσης της οδικής συμπεριφοράς οδηγών και πεζών στην πόλη της Αριδαίας».
Ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, Αστυνόμος Α΄ Μ. Μαργιόλης, ο οποίος θα αναφερθεί στο Νομικό Πλαίσιο και τις Ποινικές Κυρώσεις Τροχαίων Ατυχημάτων και ο υπεύθυνος ΕΚΑΒ Στ. Αβραμίκας, ο οποίος θα περιγράψει την εμπειρία του ως διασώστης.
Παράλληλες δράσεις:
Mε το σύνθημα “H Ζωή είναι ωραία λέμε Όχι στα τροχαία” , το επιστημονικό προσωπικό των Kοινωνικών Yπηρεσιών του Δήμου (Βοήθεια στο Σπίτι , Κέντρο Κοινότητας) και του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, θα ενημερώνουν το γενικό πληθυσμό για την οδική ασφάλεια πεζών και οδηγών με έντυπο υλικό, μοιράζοντας προσκλήσεις για την εκδήλωση, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 22/5/24 στις Πλατείες Αγγελή Γάτσου και Αθανασίου Σέτσκου.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση χορογραφίας, αφιερωμένη στα θύματα τροχαίων ατυχημάτων, από τη σχολή χορού Elite Dance by Ioanna Katsimaki.
ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ
ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου