Friday, 26 April, 2024

Δήμος Κυριλίδης: Απολυταρχικό καθεστώς υπό τα πλαίσια δημοκρατικού μανδύα

Ο Δήμος Κυριλίδης, από τα Γιαννιτσά, Τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων “ΕΛΛΗΝΕΣ” του Ηλία Κασιδιάρη αναφερόμενος 

στο σημερινό διάγγελμα του Κυρ. Μητσοτάκη, δηλώνει πως: Σε ένα άκρως προσβλητικό διάγγελμα προς την έννοια της ελευθερίας και της ετερονομίας προχώρησε ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, καθώς μας μιλάει για διεκδίκηση της ελευθερίας, αλλά και εμβόλιο της “ελευθερίας”.
Απολυταρχικό καθεστώς υπό τα πλαίσια ενός δημοκρατικού μανδύα. Η θανατηφόρα παραπληροφόρηση θέτει τα θεμέλια για την καταστολή της δημοκρατίας, αλλά και των ελευθεριών. Θεατές της βάναυσης επίθεσης στη δημοκρατία.
Η συνεχιζόμενη εκβιαστική πολιτική της κυβέρνησης και η διάκριση μεταξύ των πολιτών της χώρας, όχι μόνο δεν οδηγούν στην ελευθερία αλλά στον διχασμό και στην απελπισία τον ελληνικό λαό. Τα ανυπόστατα επιχειρήματα της πολιτείας για ανάγκη και υποχρέωση καταρρίπτονται πλέον από μεγάλο ποσοστό επιστημόνων. Η υποκρισία της κυβέρνησης περί διασφάλισης της δημόσιας υγείας, αλλά και της δήθεν επανεκκίνησης της οικονομίας, καταστρέφοντας τους επαγγελματίες-ειδικά αυτούς στον χώρο της καφεστίασης και του τουρισμού-δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Όταν μια διεφθαρμένη κυβέρνηση αποτυγχάνει, ρίχνει ευθύνες στους πολίτες δημιουργώντας νέο διχασμό. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου