Saturday, 27 April, 2024

Δήμος Πέλλας: Η τελετή βράβευσης αθλητών, μαθητών και Βετεράνων

Έγινε και φέτος η βράβευση αθλητών και μαθητών, όπως και των βετεράνων του δήμου Πέλλας, που κάνουν περήφανους

τους κατοίκους με τις πρωτιές τους, όπως και ολόκληρη την Ελλάδα!

Στο Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών που γέμισε από αθλητές, αλλά και συγγενείς περήφανους για τα επιτεύγματα των παιδιών, το βράδυ του Σαββάτου, 2 Μαρτίου γιόρτασε ο αθλητισμός και η άμιλλα.Οι μαθητές του 5ου Δημοτικού σχολείου άνοιξαν την εκδήλωση και με ένα δρώμενο για το πνεύμα του αθλητισμού, χρονιά άλλωστε Ολυμπιακών Αγώνων, παρουσίασαν την «ψυχή του αθλητή» που διδάσκεται να παλεύει έντιμα και να μην εγκαταλείπει στις δυσκολίες της ζωής…Η παρουσίαση των βετεράνων έγινε από τους  αθλητικογράφους Γιώργος Χατζηχρήστο και Γιάννη Μίγγα.Επίσημος προσκεκλημένος στην Τελετή Βράβευσης αθλητών και μαθητών, ήταν ο Διεθνής Διαιτητής, Βασίλης Φωτιάς. Ο 34χρονος διεθνής  διαιτητής και διαιτητής της super league 1, από τα Γιαννιτσά, έχει διαιτητεύσει σε πάνω από 70 αγώνες της Super league, καθώς και Ευρωπαϊκούς αγώνες σε προκριματικά EURO, Europa και Conference League.Τιμήθηκαν οι βετεράνοι:

-Ιωάννης  Αλτικάκης, 88 ετών, εκπρόσωπος των σωματείων ποδοσφαίρου του Νομού στην Ε.Π.Ο. πριν συσταθεί η Ένωση Πέλλας, πρώτος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν.Πέλλας, πρόεδρος της ομάδας Κρύας Βρύσης στην Β Εθνική, διετέλεσε αρχηγός αποστολής της Εθνικής μας ομάδας Νέων.

-Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές δεκαετίας του 1960 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Νίκος Νεοφυτίδης, Μανώλης Φασόλης, Μιχάλης Δημτσούδης, Κώστας Παπαβασιλείου που διετέλεσε διοικητικός παράγοντας επί σειρά ετών και πρόεδρος της επιτροπής Εθνικού Σταδίου Γιαννιτσών, Σταύρος Κούλογλου και  Ισαάκ Μαβίδης που είναι εν ενεργεία προπονητής.

-Χρήστος Πλέτσκας, 50 χρόνια διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού Γαλατάδων.

-Λευτέρης Πετρίδης,84 ετών, διοικητικός παράγοντας επί σειρά ετών της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

-Αβραάμ (Μίμης) Πανίδης, από το 1989 έως το 2000 παράγοντας του Εθνικού Γιαννιτσών, από το 2014 έως και σήμερα, αναπλ. πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν. Πέλλας και μέλος της επιτροπής ελέγχου και συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο.

-Βιργινία Παναγιωτίδου, παλαίμαχη αθλήτρια στίβου στα 800 μέτρα, επί σειρά ετών μέλος διοίκησης του ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γιαννιτσών 

-Γιώργος Δημητριάδης, βετεράνος του στίβου στα 800 και 1500 μέτρα, επί σειρά ετών γραμματέας  και πρόεδρος του ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γιαννιτσών, επί σειρά ετών μέλος και νυν Γ.Γραμματέας του Δ.Σ της Ε.Α.ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γιαννιτσών (2006-08).

-Δρόσος Γεροβασίλης, για 25 έτη ( 1981-2006) διαιτητής ποδοσφαίρου σε Εθνικά και σε Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των συνδέσμων Πέλλας,  Δωδεκανήσου και Ηρακλείου, 2006-2022 παρατηρητής διαιτησίας, 2003 διαιτητής βόλει, 2012-19 μέλος και από το 2019 έως σήμερα πρόεδρος  της Επιτροπής ορισμού ΣΥ.Δ.ΠΕ. Μακεδονίας.

-Άννα Ιγγλίζογλου επί 38 έτη, υπεύθυνη καθαριότητας και φύλαξης του πρώην Εθνικού και νυν Δημοτικού Σταδίου Γιαννιτσών και κλειστού γυμναστηρίου «Ελλη Μυστακίδου».

-Χρυσόστομος Σουπιάδης, 1ος στην κατηγορία 70 -74 ετών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2023. Σε σύνολο17.500 δρομέων ήταν  στους πρώτους 2.500 δρομείς.  

Ακολούθησαν οι αθλητές και μαθητές από τους Συλλόγους της Πέλλας που έφεραν πρωτιές και μας έκαναν περήφανους. Δείτε από τα live εδώ εδώ και εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου