Friday, 10 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δήμος Πέλλας: Σεμινάρια πιστοποίησης χρήσης απινιδωτή

Δήμος Πέλλας: Σεμινάρια πιστοποίησης χρήσης απινιδωτή-Δήλωση Απινιδωτή στην ιστοσελίδα kids save lives

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού για τη συμμετοχή στα  εκπαιδευτικά σεμινάρια στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής και στη χρήση απινιδωτή, ενημερώνουμε πως το 1ο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουλίου, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Προτεραιότητα δόθηκε σε προπονητές όλων των αθλημάτων του Δήμου Πέλλας που χρειάζονται την επίσημη πιστοποίηση (BLS), αλλά και στους δημότες από διάφορους φορείς που δήλωσαν συμμετοχή. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας Ε.Ε.Ε.Π.Φ. δια ζώσης (6ώρο) και υλοποιούνται σε κλειστά τμήματα, όπου  συμμετέχουν έως 30 άτομα. Η ημερομηνία θα ανακοινώνεται όταν κλείνει το κάθε τμήμα.

Η πιστοποίηση που θα δοθεί είναι εγκεκριμένη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης-E.R.C.- και η εκπαίδευση θα γίνει από έμπειρους εκπαιδευτές του E.R.C. και του EKAB.

Το κόστος συμμετοχής προς την Ε.Ε.Ε.Π.Φ είναι 30 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.

Δίκτυο ενεργών Απινιδωτών-Κids save lives

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας, www.giannitsa.gr, υπάρχει σύνδεσμος (link) του χάρτη των διαθέσιμων απινιδωτών σε όλη την Ελλάδα. Την ενημέρωση αυτή μπορείτε επίσης να έχετε στο κινητό σας κατεβάζοντας την εφαρμογή isavelifes.

Παρακαλούμε όλους τους φορείς που έχουν απινιδωτή σε σταθερό σημείο να το δηλώνουν στην ιστοσελίδα kids save lives, δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο ενημέρωσης, ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση όλων των δημοτών.

Όσοι δεν μπορούν να το δηλώσουν, παρακαλούμε να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας. Μπορείτε να δηλώνετε το ενδιαφέρον σας, στο Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου, τηλ. 2382350850, υπεύθυνη Δώρα Συλλέκτη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου