Sunday, 28 April, 2024

Δήμος Πέλλας: Σεμινάρια πιστοποίησης χρήσης απινιδωτή

Σεμινάρια πιστοποίησης χρήσης απινιδωτή-Προμήθεια και τοποθέτηση απινιδωτών

Εκπαιδευτικά σεμινάρια στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής, καθώς και πρακτική εξάσκηση για την πιστοποίηση του κάθε συμμετέχοντα, ως πιστοποιημένου ανανήπτη και χρήστη απινιδωτή, διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας Ε.Ε.Ε.Π.Φ.

 Το εκπαιδευτικά σεμινάρια θα διοργανωθούν δια ζώσης( 6ώρο), στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών και υλοποιούνται σε κλειστά τμήματα, όπου  συμμετέχουν έως 30 άτομα.

Η ημερομηνία θα ανακοινώνεται όταν κλείνει το κάθε τμήμα.

Η πιστοποίηση που θα δοθεί είναι εγκεκριμένη  από το Ευρωπαϊκό  Συμβούλιο Καρδιοπνευμονικής  Αναζωογόνησης-E.R.C.-και η εκπαίδευση θα γίνει από έμπειρους εκπαιδευτές του E.R.C. και του EKAB. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ.

Δίκτυο ενεργών Απινιδωτών-kids save lives

Παράλληλα ο Δήμος Πέλλας  προχώρησε σε προμήθεια απινιδωτών οι οποίοι τοποθετούνται  σε κοινότητες και σε οικισμούς, όπου δεν υπάρχουν, σε κεντρικά σημεία των Γιαννιτσών, καθώς και σε αθλητικούς χώρους.

Σε συνδυασμό με τους υπάρχοντες απινιδωτές σε σχολικά συγκροτήματα, υπηρεσίες, φορείς και συλλόγους έτσι όπως δηλώνονται στην ιστοσελίδα kids save lifes δημιουργείται ένα δίκτυο ενημέρωσης του κοινού, ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση όλων των δημοτών.

Παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως Τρίτη 27/6, στο Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πέλλας

Τηλ. 2382350850, υπεύθυνη Δώρα Συλλέκτη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου