Tuesday, 19 March, 2024

ΔΕΗ Έδεσσας: Επαναλειτουργία όταν τα τεστ βγουν αρνητικά

Η ΔΕΗ Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία και με αφορμή επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού Covid-19 σε εργαζόμενο

καταστήματος της επιχείρησης στην Έδεσσα, ενημερώνει για τα εξής:
-Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος μέχρι και τη Δευτέρα 30.11.2020. Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό της Διεύθυνσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΔΥΑΕ), η διενέργεια τεστ Covid-19 εκ νέου για τους εργαζόμενους. Υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα τεστ είναι αρνητικά, το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει την Τρίτη 1.12.2020.
-Προγραμματίστηκε συστηματική απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος ως προληπτικό μέτρο κατά της διασποράς του ιού.
-Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να εξυπηρετούνται καλώντας δωρεάν στο 800-900-1000 καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr για όσο χρόνο παραμείνει κλειστό το κατάστημα.
Η ΔΕΗ Α.Ε. σε συνεχή συνεργασία και εναρμόνιση με τον ΕΟΔΥ προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου