Tuesday, 19 March, 2024

Δεν έσπασαν τα ισόβια για τον 29χρονο από την Άψαλο: Καθάρισα τον μπαλτά…

Δεν έσπασαν τα ισόβια για τον 29χρονο από την Άψαλο Πέλλας, που τον Ιούλιο του 2015 είχε κατακρεουργήσει 65χρονο συγχωριανό του

για τα μάτια μιας γυναίκας. Θύμα και δράστης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο διεκδικούσαν την ίδια γυναίκα, αν και ο νεαρός σήμερα αρνήθηκε τη σχέση. Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του και του επέβαλε και πάλι ισόβια κάθειρξη.
Ο 29χρονος τον Ιούλιου το 2015, είχε σκοτώσει με βίαιο τρόπο 65χρονο συγχωριανό του, που διατηρούσε ερωτική σχέση με την πρώην ερωμένη του. Σήμερα ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου, άλλαξε τους ισχυρισμούς του, δεν έπεισε όμως τους δικαστές.
«Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του θύματος γιατί είχε παράνομη σχέση με την 50χρονη. Εκείνη ήταν παντρεμένη. Στο χωριό ακουγόταν πως κι εγώ είχα σχέση μαζί της, αλλά δεν είναι αλήθεια. Όταν πήγα στο σπίτι του, ήμουν θολωμένος είχα καταναλώσει αλκοόλ, είχα κάνει και χρήση ναρκωτικών. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω, ήθελα μόνο να μιλήσουμε. Τον μπαλτά, τον είχα μαζί μου, γιατί φοβόμουν για τη σωματική μου ακεραιότητα», ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ο 29χρονος.
Η βιαιότητα του δράστη είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Ο νεαρός, είχε καταφέρει 70 χτυπήματα με μπαλτά στο θύμα, του έβγαλε τα μάτια με κατσαβίδι, έκοψε και τα γεννητικά του όργανα. Τον άτυχο άνδρα είχε βρει μέσα σε μια λίμνη αίματος η αδελφή του. Ο κατηγορούμενος, που προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του μετά το φονικό, περιέγραψε στους δικαστές με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του, από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του θύματος.
«Όταν γύρισα στο σπίτι μου, έπλυνα τα ρούχα και τα παπούτσια μου που είχαν γεμίσει με αίματα. Καθάρισα και τον μπαλτά και τον έκρυψα κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ στο σαλόνι. Τη μπλούζα μου την φόρεσα την επόμενη ημέρα, όμως μου μύριζε ακόμη αίμα κι έτσι αποφάσισα να την πετάξω», είπε ο δράστης. Ο 29χρονος άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου με σκυμμένο το κεφάλι. Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ούτε η μεταγενέστερη καλή συμπεριφορά και επέστρεψε στις φυλακές.
Πηγή: ant1news

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου