Friday, 26 April, 2024

Δεν τέθηκε ζήτημα πιθανής απαγωγής μαθητή στην Έδεσσα

Έτσι όπως έχουν αλλάξει οι εποχές, ούτε ανθρώπινο ενδιαφέρον δεν μπορεί να εκφράσει κάποιος…

Ακούστηκε πριν δύο ημέρες σε σχολείο της Έδεσσας και δημιουργήθηκε σάλος σε όλο το νομό, πως υπήρξε περίπτωση πιθανότητας παρενόχλησης ή απαγωγής ενός μικρού μαθητή.
Ο Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, ίσως ορθώς επεσήμανε μετά την πληροφόρηση του περιστατικου με σημείωμα του πως πρέπει να κινούνται μαθητές και γονείς, όμως το ζήτημα είναι ότι το παιδί όταν σχόλασε περίμενε να έρθουν να τον πάρουν, καθυστέρησαν λίγη ώρα, άρχισε να κλαίει, τον είδε ένας κύριος περαστικός, και μέσα από το αυτοκίνητο, τον ρώτησε αν θέλει κάτι.
Εκείνη την ώρα, έφθασε στο σχολείο η μητέρα του παιδιού, η οποία το παρέλαβε και κατευθύνθηκε στο γραφείο του Διευθυντή, προκειμένου να αναφέρει την… απόπειρα απαγωγής του παιδιού της! Φυσικό ίσως με την ανασφάλεια και την έλλειψη εμπιστοσύνης προς όλους πλέον, πόσω μάλλον προς άγνωστους, αλλά λίγη προσοχή από όλους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και λάθος εντυπώσεις… Όταν ακούγεται μια τέτοια είδηση οι γονείς πανικοβάλλονται, οπότε με επιφύλαξη οι πληροφορίες και μόνο εφόσον ελέγχονται και προς τα ΜΜΕ για να μη δημιουργούμε πανικό.

Δεν τέθηκε ζήτημα πιθανής απαγωγής μαθητή στην Έδεσσα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου