Sunday, 28 April, 2024

Δήμος Κυριλίδης για Δημοσκόπηση MRB: Ο Κασιδιάρης μπαίνει στη Βουλή από τη φυλακή!

Ο Δήμος Κυριλίδης, Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας με τους «Έλληνες» του Κασιδιάρη, δηλώνει σχετικά, για τη δημοσκόπηση της εταιρείας MRB που διενεργήθηκε για το OPEN

το διάστημα 19-21 Σεπτεμβρίου σε πανελλαδικό δείγμα 1.000 ατόμων:

«Σε ανάλυση της δημοσκόπησης MRB φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, η δυναμική που αποτυπώνει το Εθνικό κόμμα «Έλληνες» του κ. Κασιδιάρη το οποίο διεκδικεί την είσοδο του στη βουλή.

Ο πατριωτικός χώρος συσπειρώνεται γύρω από τους ΕΛΛΗΝΕΣ που θα αποτελούν την μοναδική εθνική φωνή μέσα στην επόμενη βουλή. Οι μεθοδεύσεις φίμωσης και καινούργιων εκλογικών νόμων δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα, καθώς τα ποσοστά μας ξεπερνούν το 5%».

Το Εθνικό Κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, πλέον εμφανίζεται όχι σε μία, αλλά σε τουλάχιστον άλλες δύο μετρήσεις διαφορετικών εταιρειών με ανεβασμένα ποσοστά.

Σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη: «Το κόμμα των κηραλοιφών και τα άλλα ασήμαντα αποκόμματα θα σημειώσουν ραγδαία πτώση και αποσυσπείρωση στις εκλογές. Ο Βελόπουλος αποτελεί και επίσημα πλέον δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας… Η απλή αναλογική και η επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση που πλησιάζουν, ευνοούν το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Την πρώτη Κυριακή με ποσοστό άνω του 3% θα εκλέξουμε ικανό αριθμό Βουλευτών και-το κυριότερο- το κίνημά μας θα γίνει γνωστό σε ολόκληρο το εκλογικό σώμα. Σήμερα εν μέσω απόλυτης συνωμοσίας σιωπής, συγκεντρώνουμε υψηλά ποσοστά, παρότι η ίδρυση του κόμματός μας και το κορυφαίο στελεχιακό μας δυναμικό δεν έχουν γίνει γνωστά στο σύνολο των Ελλήνων ψηφοφόρων. Την δεύτερη Κυριακή, όμως, θα γνωρίσουν οι πάντες πώς το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη και τότε θα στοχεύουμε στον διπλασιασμό των εκλογικών μας ποσοστών και στη δημιουργία μίας ευάριθμης και δυναμικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Το σύστημα ελπίζει πώς η άνοδός μας είναι παροδικό φαινόμενο και θα ξεφουσκώσει. Στην πράξη θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Όσο η κυβέρνηση αποδεικνύει την ανικανότητά της και ταυτόχρονα συνεχίζει να καταδιώκει παράνομα τον πολιτικό μας λόγο, τόσο θα ενισχύεται η αντισυστημική φωνή και η επιρροή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ» σχολίασε, ο Ιδρυτής Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, Ηλίας Κασιδιάρης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου