Tuesday, 21 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Διακοπή εξετάσεων διπλωμάτων και στην Περ. Κ. Μακεδονίας – Επίσημες ανακοινώσεις μετά τη σύσκεψη στην ΠΕ Πέλλας

Μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού στην Κεντρική Μακεδονία αποφασίστηκαν στις έκτακτες συσκέψεις

που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Αρχικά πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία του κ. Τζιτζικώστα, παρουσία όλων των Αντιπεριφερειαρχών και των Γενικών Διευθυντών της Περιφέρειας.
Ακολούθησε έκτακτη σύσκεψη του Περιφερειάρχη, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Περιφ. Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, του Αντιπροέδρου της ΠΕΔΚΜ Σίμου Δανιηλίδη, του ΓΓ της ΠΕΔΚΜ Βασίλη Γάκη και των Διοικητών της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας Παναγιώτη Μπογιατζίδη και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας Δημήτρη Τσαλικάκη.
Στα μέτρα περιλαμβάνεται και η αναστολή διενέργειας όλων των εξεταστικών διαδικασιών, όπως της θεωρητικής και πρακτικής εξέτασης των υποψηφίων οδηγών. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται για το Νομό μας, μετά τη σύσκεψη στην ΠΕ Πέλλας το μεσημέρι. δείτε εδώ
Σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες που έχουν προσέλευση και εξυπηρέτηση κοινού, καθιερώνεται ωράριο εξυπηρέτησης και διεκπεραίωσης στις υποθέσεις που αποτελούν έκτακτη ή επείγουσα ανάγκη, τρεις ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου