Friday, 26 April, 2024

Διαμαρτυρία του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας, έξω από το Αστυνομικό τμήμα

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας “Respect the animals” μετά από καταγγελία για τη θανάτωση πάνω από 30 ζώων, το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 

κινήθηκε προς το Αστυνομικό τμήμα σε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις αλλεπάλληλες δηλητηριάσεις ζώων τους τελευταίους μήνες στην πόλη.
Ο Σύλλογος αναφέρει ότι όποιος εγκληματίας διαπράττει αυτά τα φονικά χτυπήματα: “Μια μέρα μετά την καταγγελία για τα νεκρά ζώα των τελευταίων μηνών στην Έδεσσα, η απάντηση του δράστη ήταν ένα νεκρό ακόμη. Αυτή τη φορά σκότωσε τον αγαθό γίγαντα που πρόσφατα εγκαταλείφθηκε στην πόλη και ζούσε στον προαύλιο χώρο της Αντιπεριφέρειας. Οργή και αγανάκτηση από όλους… με τον δράστη ή τους δράστες να έχουν επικηρυχθεί… ας μιλήσει κάποιος, να ανοίξουν στόματα… πρόκειται για δολοφόνους, μην τους συγκαλύπτετε. Επιπλέον, η πρόεδρος του Συλλόγου, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 13:40, κατέθεσε στην Εισαγγελία Έδεσσας, με την παρουσία 5 μαρτύρων, την καταγγελία σχετικά με τη θανάτωση πάνω από 30 ζώων στην πόλη της Έδεσσας, για την οποία συναίνεσαν 239 άτομα, ύστερα από αστραπιαία συλλογή υπογραφών σε λιγότερο από δύο ώρες. Όπως σημειώνει: “Αποφασίσαμε να κινηθούμε όσο πιο άμεσα γίνεται, για να μη θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.
Ευχαριστώ προσωπικά όλους όσους συμμετείχαν, όσους θέλησαν να συμμετέχουν μα δεν πρόλαβαν και όσους βοήθησαν μέσα σε λίγα λεπτά να οργανωθεί αυτή η κίνηση, ώστε να πιέσουμε την κατάσταση ενωμένοι και να εντοπιστεί επιτέλους ο δράστης”.
*photo edessaiki

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου