Friday, 26 April, 2024

Δράσεις Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας

Ο Εμπορικός σύλλογος Έδεσσας παρουσίασε τρείς επιτυχημένες δράσεις το προηγούμενο διάστημα των εορτών καταγράφοντας ένα σημαντικό έργο στα εμπορικά αλλά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης .

Σκοπός, όπως σημειώνεται, «είναι να ενημερωθεί τόσο το σύνολο των επιχειρήσεων που μετέχουν στον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας , όσο και οι συντοπίτες, για τις ενέργειες που γίνονται με γνώμονα πάντα τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων, την προώθηση της περιοχής , τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τέλος τη διαρκή εξέλιξή του εμπορικού κόσμου».

Κορυφαία δραστηριότητα σίγουρα θα πρέπει να θεωρείται η πρόταση και δημιουργία του φακέλου για την υλοποίηση του έργου «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» (OPEN MALL) που με την υλοποίησή του αναμένεται να αλλάξει σημαντικά η όλη εικόνα της αγοράς.

Αναλυτικά οι δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση στις 23 & 24 Δεκεμβρίου «ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»  από τον εμπορικό σύλλογο Έδεσσας τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Οι καταναλωτές και οι επισκέπτες στην πόλη μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους, στη φιλόξενη αγορά , μέσα σε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα, με την Χριστουγεννιάτικη Δράση «ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» να εκτυλίσσεται, κατά τη διάρκεια λειτουργίας των καταστημάτων σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο, στους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Από το εμπορικό κέντρο, την πλατεία Ελευθερίας, όπου ήταν τοποθετημένο το κιόσκι του συλλόγου, έπαιζαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ταυτόχρονα μοιραζόταν στους περαστικούς χριστουγεννιάτικο ζεστό κρασί με μπαχαρικά, ζαχαρωτά για τους μικρούς  επισκέπτες αλλά και χριστουγεννιάτικα εδέσματα των τοπικών επιχειρήσεων.

Παράλληλα στις 23 & 24 Δεκεμβρίου γινόταν εκτενή ενημέρωση με φυλλάδια και αφίσες, που ενημέρωναν το κοινό για την έναρξη των εργασιών του επερχόμενου έργου «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-OPEN MALL», που από τη νέα χρονιά θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την εμπορική δραστηριότητα της πόλης  αφού ξεκινάνε οι εργασίες ανάπλασης.

*Δράση «Δέματα Αγάπης» .

Ο Εμπορικός Σύλλογος προχώρησε σε δράση ώστε να μην υπάρξει σπίτι όπου δεν θα στρωθεί το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να μην υπάρξει οικογένεια που θα στερηθεί τα απαραίτητα αυτών των ημερών.

Μοιράστηκαν δέματα που περιέχουν επαρκή τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενός νοικοκυριού ώστε να περάσουν οι οικονομικά αδύνατοι την περίοδο των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς με αξιοπρέπεια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου