Saturday, 27 April, 2024

ΔΣ Πέλλας: Η απόρριψη της έγκρισης δανείου για λάμπες LED, ο επενδυτής και ο… ρουφιάνος!

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, το βράδυ της Τετάρτης, 28 Σεπτεμβρίου, το θέμα που απασχόλησε αρκετή ώρα και δημιούργησε εντάσεις

για ακόμη μία φορά-είχε συζητηθεί και σε προηγούμενη συνεδρίαση, σε μία προσπάθεια της συμπολίτευσης να ψηφιστεί θετικά από την Αντιπολίτευση- ήταν το 6ο, το οποίο αφορά την έγκριση σύναψης δανείου για την “Προμήθεια και Εγκατάσταση Φωτιστικών Σωμάτων LED για την Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δημοτικό Φωτισμό Δήμου Πέλλας” μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ( Τ.Π.Δ.) καθώς και την έγκριση των γενικών όρων και εξασφαλίσεων.

Οι προηγούμενες δηλώσεις Καστερίδη και Θεόδωρου Θεοδωρίδη για την άρνηση θετικής ψήφου δείτε εδώ και εδώ

Μετά από ώρα διαλόγου, αλλά και διαφωνιών, για το ζήτημα, αν θα παρθεί δάνειο από το παρακαταθηκών (6 εκατ. ευρώ) που θα χρεώσει ακόμη περισσότερο τους δημότες ή όχι, ακούστηκε το εξής-που από κάποιους… πέρασε στο «ντούκου» και κακώς συνέβη, καθώς ειπώθηκε από τον δήμαρχο πως κατέχει ηχητικό ντοκουμέντο από συζήτηση που είχε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος ακούγεται να λέει πως: «Υπάρχει επενδυτής…». Ο κ. Στάμκος κρατώντας το κινητό είπε: «Θα βάλω να το ακούσεις…».

Δείτε το απόσπασμα της συζήτησης από το 1:37 και μετά.

Γιατί δεν το σχολίασε κανείς στην αίθουσα και δεν ζητήθηκε να ακουστεί η ηχογράφηση;

Το άρθρο 272 για την «Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας» του Ποινικού Κώδικα προβλέπει ποινές… πληροφοριακά όλα αυτά, για αυτόν-ην, που ηχογραφεί εν αγνοία του συνομιλούντα και το μεταφέρει κατόπιν σε άλλους,… αν και η πλευρά του δημάρχου υποστηρίζει ότι αυτά ειπώθηκαν δημόσια, σε πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Θεοδωρίδη για τα έργα που έπρεπε να γίνουν στον δήμο Πέλλας… από το βίντεο του “Συμβαίνει τώρα”, οπότε δεν υπάρχει… ρουφιάνος! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου