Saturday, 27 April, 2024

ΔΣ Πέλλας, με διπλή Συνεδρίαση

Δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας σήμερα, Τετάρτη, 27-3-2024

ώρα 19:00 και 20:00, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθεί απόφαση για τα παρακάτω θέματα της  Η.Δ.

Έγκριση Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου Πέλλας για το οικονομικό έτος 2022. Εισηγήτρια η αντιδήμαρχος, Πολυξένη Δεντσίδου.

Δεύτερη Συνεδρίαση, θέματα:

1)Διατήρηση των Ν.Π.Δ.Δ. με τις επωνυμίες «Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας» και «Σχολική Επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας».

2)Αίτημα της ΔΕΥΑ Πέλλας προς το Δήμο Πέλλας για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 23 του Ν. 1069/1980: α) τμήματος εμβαδού Ε=474,90τ.μ. του οικοπέδου με αρ. 383 – Ο.Τ. 100 συνοικισμού Γαλατάδων και β) τμήματος εμβαδού Ε=362,58τ.μ. του αγροτεμαχίου με αρ. 617 Καρυώτισσας, που ανήκουν στο Δήμο Πέλλας, εντός των οποίων κατασκευάζονται και θα λειτουργήσουν  τα αντλιοστάσια κενού Γαλατάδων (VS2) και Καρυώτισσας (Α1+VS1) αντίστοιχα

3) Έγκριση μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πέλλας και Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης ΔΕΥΑ Πέλλας (Καρυώτισσα, Αραβησσός, Νέος Μυλότοπος, Κρύα Βρύση, Γιαννιτσά, Εσώβαλτα) και προμήθεια και εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης και ελέγχου της κατανάλωσης του Δήμου Πέλλας».

4)Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2024 του Δήμου Πέλλας

5)Καθορισμός αποζημίωσης συμμετοχής Δημοτικών Συμβούλων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας.

6)Κατάρτιση προγράμματος επικοινωνιακής προβολής του Δήμου Πέλλας για το 2024.

7)Αίτηση της Ομόρρυθμης Εταιρείας με την επωνυμία «Αθανάσιος Κοζάρης και Σια Ο.Ε.» για την παράταση μίσθωσης του Δημοτικού Τουριστικού Περιπτέρου “ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ”.

8) Δωρεάν παραχώρηση χρήσης της αίθουσας «Κέντρο Επισκεπτών» και της αίθουσας θεάτρου της δημοτικής κοινότητας Πέλλας για την πραγματοποίηση δράσεων συλλόγων και φορέων.

9)Εκμισθώσεις δημοτικών αγροτεμαχίων

10)Απευθείας εκμίσθωση αγροτικών ακινήτων για την λειτουργία σταυλικής εγκατάστασης στο Αχλαδοχώρι και το Λιπαρό

11)Λύση σύμβασης μίσθωσης καλλιεργήσιμων δημοτικών εκτάσεων 

12)Απομάκρυνση ή μη κενωθέντος περιπτέρου που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο της οδού Χατζηδημητρίου γωνία με Χατζοπούλου στα Γιαννιτσά.

13)Απομάκρυνση ή μη κουβουκλίου περιπτέρου που βρίσκεται στην πλατεία Γκόνου Γιώτα 9.

14)Κοπή δένδρων: α) στο πεζοδρόμιο του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στα Γιαννιτσά και β) στο πεζοδρόμιο της οδού Παύλου Μελά στα Γιαννιτσά.

15)Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη των Γιαννιτσών: α) Επανατοποθέτηση καθρέπτη οδικής ασφάλειας στην οδό Νίκης (τέρμα) στα Γιαννιτσά κα β)παραχώρηση χρήσης μιας θέσης στάθμευσης οχήματος χρηματαποστολής στην ΑΤΤΙCΑ ΒΑΝΚ στη συμβολή των οδών Κουγιουμτζίδη και Πλαστήρα.

16)Παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστου χώρου επί της κεντρικής πλατείας της Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας για την διεξαγωγή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου “Μ. Αλέξανδρος”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου