Wednesday, 8 May, 2024

ΔΣ Σκύδρας: Η λογομαχία Ιγνατιάδου – Κανάκη για τη δωρεάν παραχώρηση δημοτικής έκτασης (video)

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας το απόγευμα της Τρίτης 13-3-2018, συζητήθηκε το θέμα της δωρεάν παραχώρησης τμήματος δημοτικής έκτασης

στην Τ.Κ. Ανύδρου προς την Ιερά Μητρόπολη για την ανέγερση Μονής.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Μ. Κανάκης άσκησε κριτική στη δημοτική Αρχή γιατί παραχωρεί έκταση για ανέγερση Ιεράς Μονής, δωρεάν!

Για να καταδειχτεί το άδικο της πρότασης, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος: Η ίδια δημοτική Αρχή, πριν λίγο καιρό, αποφάσισε να παραχωρήσει έναντι τιμήματος και μάλιστα υψηλού,  δημοτική γη  σε δημότες – αγρότες των Καλυβίων, που πληρώνουν για πολλά χρόνια μίσθωμα  και καλλιεργούν τις συγκεκριμένες εκτάσεις, για να ζήσουν τις οικογένειες τους. Η ανέγερση Ιεράς Μονής δεν αποτελεί κοινωνικό έργο, όπως αβάσιμα ισχυρίστηκε η κ. δήμαρχος, συμπλήρωσε στη συνέχεια ο κ. Κανάκης. “Και που το λέει, ποιος νόμος, για παραχώρηση εκτάσεων χωρίς δημοπρασία σε αγρότες δωρεάν, εκτός από νομικά πρόσωπα ή Αγροτικούς Συνεταιρισμούς; απάντησε η δήμαρχος, … “τα λόγια τα παχιά, εμείς είμαστε οι σκληροί και σεις οι φιλολαϊκοί με ευαισθησία…”.

Δείτε το βίντεο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου