Friday, 26 April, 2024

Δυστυχώς, ανάμεσα στους νεκρούς η κοπέλα από τα Γιαννιτσά

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ανακοινώθηκε ότι η κοπέλα από τα Γιαννιτσά, είναι ανάμεσα στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος

από τη σύγκρουση των τρένων, στα Τέμπη… οργή, πόνος,… όλοι είμαστε συγκλονισμένοι για τα παιδιά που έχασαν τόσα άδικα τη ζωή τους.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Καμία λέξη δεν μπορεί να ειπωθεί τέτοιες στιγμές… Ανείπωτη θλίψη για το έγκλημα που στοίχισε τόσες ζωές… Η Ιφιγένεια, την οποία αναζητούσαν οι δικοί της μέσω αναρτήσεων στα social media, δυστυχώς, σύμφωνα με ανάρτηση δικηγόρου, είναι νεκρή, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της μέσω ανάλυσης DNA.

«Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλόν παράδεισο να έχει», γράφει η σχετική ανάρτηση του δικηγόρου κου Σούρλα.

Ο ξάδελφος της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφει: «Καλό παράδεισο ξαδερφούλα… ο Θεός σε ήθελε κοντά του τόσο μικρή, μόλις στα 22 σου χρονιά, σου στέρησαν τη ζωή και τα όνειρά σου, Θα τα πούμε σύντομα. Να προσέχεις στην γειτονιά των αγγέλων».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου