Tuesday, 7 May, 2024

Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών και στο ΕΕΕΕΚ

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γιαννιτσών και Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Βαλνάρης παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Ειδικού Δημοτικού Γιαννιτσών και στο ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών

στη δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου και του στρώματος κατάκλισης.
Ο ίδιος αναφέρει σχετικά: Με ιδιαίτερη χαρά παραβρέθηκα στο Ειδικό Δημοτικό Γιαννιτσών και στο ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών, στη δωρεά του αναπηρικού αμαξιδίου και του στρώματος κατάκλισης.


Δράση την οποία ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι με την επιστημονική συνεργάτιδα και καλή μου φίλη Βάλια Ασταρτζή και ολοκληρώθηκε την Τρίτη, όπου βρέθηκα κοντά σε ανθρώπους που καθημερινά δίνουν την αγάπη τους και τη φροντίδα τους σε αυτά τα μοναδικά παιδιά.


Ο Δήμος Πέλλας και εγώ ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής προσπαθούμε να στηρίζουμε ανάλογες δράσεις και πρωτοβουλίες στο μέτρο των δυνατοτήτων μας προκειμένου να δίνουμε χαρά στους συνανθρώπους μας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη φίλη και παλιά μου συμμαθήτρια, την Βάλια Ασταρτζή και στους ακούραστους συνεργάτες της, αλλά και τις καλές μου φίλες, τη Νανά Κίνα και Ανθή Φαντίδου, όχι μόνο για τη σημερινή εκδήλωση, αλλά για όλα αυτά που προσφέρουν καθημερινά.

Επιπλέον, η κα Κίνα έκανε δωρεά στο Ειδικό σχολείο παιχνίδια για τους μαθητές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου