Tuesday, 14 May, 2024

Δ. Γαλαντάρης: Ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους

Με τη χαρά που με διακατέχει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου

όλες και όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους, βρέθηκαν και αγωνίστηκαν στο πλευρό της ΝΙΚΗΣ, με αποτέλεσμα να εισέλθει το κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο με δέκα άξιους βουλευτές που θα υπερασπιστούν με πίστη και αφοσίωση τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού, δίνοντας ελπίδα και προοπτική στον ευλογημένο αυτό τόπο για ένα καλύτερο και φωτεινότερο αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας.

Θέλω να συγχαρώ αυτούς τους «Νικητές»! Εύχομαι ολόψυχα να πετύχουν στη δύσκολη αποστολή τους και να δικαιώσουν τις προσδοκίες των χιλιάδων ψηφοφόρων που μας εμπιστεύτηκαν! 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ Δημήτριο Νατσιό για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου όσο και το επταμελές βουλευτήριο που έλαβε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις και μας αξίωσε να δώσουμε έναν φιλότιμο και ανιδιοτελή αγώνα στο νομό Πέλλας που είχε ως αποτέλεσμα το μεγάλο ποσοστό 7,14% να μας κατατάσσει στη δεύτερη θέση πανελλαδικά. Το ποσοστό αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα μας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις στο μέλλον. Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία, αγάπη και μακροημέρευση!

Με εκτίμηση, Δημήτρης Γαλαντάρης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου