Saturday, 18 May, 2024

Εγκαίνια Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών, σε προεκλογικό κλίμα

Ξεκίνησε επίσημα η έναρξη της εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών, το βράδυ της Τετάρτης, 6 Σεπτεμβρίου 2023, με τον αγιασμό και την ομιλία του δημάρχου Γρ. Στάμκου.

Ο περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας έδωσε το παρών και δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα στα Γιαννιτσά, αυτός ο τόπος αποτελεί την αιχμή του δόρατος των πολιτικών μας, εδώ στην Πέλλα, σε μία άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, με έργα που έγιναν και θα γίνουν για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών… Όλα όσα κάναμε ήταν η αρχή, θα συνεχίσουμε με σημαντικές παρεμβάσεις την ανάπλαση…».


Ο δήμαρχος ευχήθηκε “καλή επιτυχία στους επαγγελματίες στο «συναπάντημα» που γίνεται κάθε χρόνο, στον τόπο μας».

 

Για τον δήμο δήλωσε ότι εφόσον «νοικοκυρεύτηκε» και πατάμε σε γερές βάσεις, τώρα ξεκινούν και τα έργα που θα ομορφύνουν τον τόπο μας. Όλα με σωστές προτεραιότητες, γιατί προτεραιότητα σημαίνει αξία και ουσία… χωρίς έργα βιτρίνας, και χρωστούμενα, χωρίς έργα που μένουν στα χαρτιά… χωρίς εκπλήξεις και πειράματα…”.
Δεκάδες επισκέπτες, αναμένεται να επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες τον χώρο της εμποροπανήγυρης και για να περιηγηθούν στους πάγκους των μικροπωλητών και να γευτούν τα κλασικά σουβλάκια, τους λουκουμάδες και τα παγωτά και να απολαύσουν τις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων στο ανοιχτό θέατρο.

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου