Sunday, 28 April, 2024

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Γιαννιτσών: «Σύσσωμές» οι Αμπελειές στη δράση για καθαρισμό των δρόμων

Αυτό που βιώσαμε σήμερα δεν περιγράφεται με λόγια! Σύσσωμο το χωριό των Αμπελειών, με μπροστάρηδες τον Πολιτιστικό Σύλλογο, τη χορωδία, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. Αμπελειών όπως επίσης και παιδιά Γυμνασίου και δημοτικού, συμμετείχε στη δράση μας, όπως αναφέρει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Γιαννιτσών. Δραστηριοποιηθήκαμε σε δύο δρόμους, στον έναν από το χωριό Αμπελειές προς τα Γιαννιτσά, τον οποίο ανέλαβαν οι ενήλικες και στον δεύτερο από τις Αμπελειές προς το Ελευθεροχώρι, τον οποίο ανέλαβαν τα παιδιά. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 60 σακούλες απορριμμάτων,  το οποίο αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα μας!

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τις κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελειών,  την  χορωδία Αμπελειών,  τους γονείς και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αμπελειών και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη σημερινή δράση. Η συμμετοχή τους πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα δημοτικά διαμερίσματα!

Επίσης, ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, Δ. Δαμασκούδη και κατ’ επέκταση τον Δήμο Πέλλας για την προσφορά του στην ομάδα μας 20 λαβίδων περισυλλογής και 20 ζευγαριών γαντιών εργασίας.

Τέλος, καλούμε και πάλι τις δραστήριες κυρίες των συλλόγων να μας συνδράμουν σε μια 2η και τελευταία δράση, που θα λάβει χώρα στις Αμπελειές την ερχόμενη Τετάρτη, ώρα 15:00. Σημείο εκκίνησης: το σημείο που ολοκληρώθηκε η σημερινή δράση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου