Sunday, 28 April, 2024

Εκατοντάδες μαθητές στον “Δρόμο Θυσίας” 1000 m

Εκατοντάδες παιδιά αναμένονται στον δρόμο μαθητών, 1000μ, σύμφωνα με τις έως τώρα εγγραφές. Τα παιδιά Δ΄, Ε΄κ ΣΤ΄ δημοτικού

συμμετέχουν ομαδικά με το σχολείο τους, ενώ τα μικρότερα παιδιά, καθώς και τα παιδιά των νηπιαγωγείων συνοδεύονται από τους γονείς τους.
Ο Δρόμος μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ, θα πραγματοποιηθεί για 8η χρονιά. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12.00πμ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στην Αψίδα των Μαθητών (στο ύψος του πολύκεντρου) όπου θα γίνει και ο τερματισμός.
Τα παιδιά θα διασχίσουν όλο τον πεζόδρομο έως τον φούρνο Πλατή, στη συνέχεια στροφή αριστερά στην οδό Αρβανίτη και αριστερά στην οδό Μαδύτου. Αφού διασχίσουν όλη την οδό Μαδύτου, στροφή αριστερά μέσω της οδού Αποστόλου Λουκά, στην οδό Δημάρχου Στάμκου και ξανά αριστερά στον πεζόδρομο.
Ο τερματισμός θα γίνει κάτω από την Αψίδα Μαθητών, ακριβώς εκεί από όπου ξεκίνησαν.
Όλα τα παιδιά θα πάρουν το μετάλλιο του Δρόμου Θυσίας, το μπλουζάκι της διοργάνωσης και δίπλωμα συμμετοχής.
Η Γραμματεία του δρόμου Μαθητών θα λειτουργεί το Σάββατο 23/9, ώρα 6μμ-9μμ και την Κυριακή 24/9,ώρα 9.30πμ -11.30πμ., στον πεζόδρομο.
Δρόμοι Μαθητών θα πραγματοποιηθούν στις ΑΜΠΕΛΕΙΕΣ, στον ΝΕΟ ΜΥΛΟΤΟΠΟ και στην ΑΞΟ, στην διαδρομή όπου θα περάσουν οι δρομείς του Ημιμαραθωνίου. Η εντατική προετοιμασία για τη άψογη υποδοχή των δρομέων γίνεται σε συνεργασία με τα δημοτικά σχολεία και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Αμπελειών, Αξού και Ν.Μυλοτόπου, το ΓΕΛ Αξού, το γυμνάσιο Ν.Μυλοτόπου, τα νηπιαγωγεία Αξού και Αμπελειών, και τους πολιτιστικούς συλλόγους, Καππαδόκες Ν.Μυλοτόπου, Κρομνιωτών Αγ. Νικόλαος, Αμπελειών, καθώς και με τη Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Καππαδοκών Αξού και τον Αιμοδοτικό σύλλογο Αξού.
Συμμετοχές εθελοντών-εγγραφές-πληροφορίες:
Δήμοs Πέλλας/Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 23823 50850, email: aodig@giannitsa.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου