Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

“Ελπιδοφόρο φως” – Η άλλη πλευρά της ζωής μέσα από τον 3ο Διαγωνισμό φωτογραφίας του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων των ημερών από την ενορία του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου

έως την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου θα εκτίθενται οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων στον 3ο Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα “Ελπιδοφόρο φως”.

agiosgewrgios-007Την ίδια βραδιά που θα πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική εκδήλωση από τα τμήματα του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών με τίτλο: ”Χορευτικές αναμνήσεις…”, θα γίνει και η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού.

fotografiadiagonismosagiosgewrgios-011Πολλές οι συμμετοχές με καταπληκτικό περιεχόμενο με στοιχεία εκκλησιαστικά, της φύσης και της καθημερινότητας δοσμένα μέσα από μία καλλιτεχνική ματιά εξέπληξαν ευχάριστα όσους τις είδαν και σίγουρα θα δυσκολέψουν τους κριτές στην επιλογή των καλύτερων!

agiosgewrgios-030Να σημειώσουμε ότι και στην εκδήλωση της Κυριακής, όπως και στη χθεσινή, όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμβάλλουν με όποιο ποσό στην ανακαίνιση του Πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού που τόσο βοηθά καθημερινά δεκάδες οικογένειες με το Γεύμα Αγάπης, με τα φροντιστηριακά μαθήματα, κ.α.

agiosgewrgiospneymatikoΕπίσης, να υπενθυμίσουμε, ότι στα πλαίσια του εορτασμού θα τεθεί σε προσκύνηση τμήμα ιερού λειψάνου του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ από τον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Η επίσημη υποδοχή θα γίνει το Σάββατο 22 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό, ενώ το ιερό λείψανο θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις 7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στις 9:00 μ.μ. Παράκλησις Οσίου Σεραφείμ.

“Ελπιδοφόρο φως” – Η άλλη πλευρά της ζωής μέσα από τον 3ο Διαγωνισμό φωτογραφίας

Χ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου