Friday, 26 April, 2024

Εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιών

Από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται ότι, οι εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος των φαρμακοποιών

περιόδου Δεκεμβρίου 2020 (30/11 έως 4/12)  θα διεξαχθούν διαδικτυακά λόγω των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του Covid-19. Ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξει άλλη εξεταστική μέχρι το τέλος του χρόνου.
Για το πρόγραμμα και τις ημερομηνίες θα αναρτηθεί νέα Ανακοίνωση, αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Οι απόφοιτοι που θέλουν  να δηλώσουν συμμετοχή (ακόμη και όσοι δηλώσανε για την περίοδο Αυγούστου ή θα εξεταστούν σε ένα μόνο μάθημα) πρέπει να στείλουν ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 το ονοματεπώνυμό τους, το email τους (το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργό και να παραμείνει ενεργό ως το τέλος του έτους) και τηλέφωνο επικοινωνίας στο ddygeiaspellas@pella.gr

Οι απόφοιτοι του Α.Π.Θ. καλό θα ήταν να γράψουν και τον λογαριασμό που διέθεταν  ως φοιτητές, ακόμη και αν δεν ισχύει πια. Στη συνέχεια θα δίδονται επιπλέον οδηγίες στο προσωπικό e-mail του καθενός από το ΑΠΘ, εκτός από τις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ της Υπηρεσίας μας που θα αναρτώνται στο site της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ.
Τα δικαιολογητικά  και το παράβολο θα τα κατατεθούν στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας του τόπου μόνιμης κατοικίας. Επίσης  θα κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση με το παρακάτω περιεχόμενο: «Έλαβα γνώση για τις τεχνικές εξ αποστάσεως εξέτασης, τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τις απαιτούμενες ενέργειες για τη συμμετοχή και την ταυτοποίηση τους στις εξ αποστάσεως εξετάσεις και προτίθεμαι να συμμετέχω:

-με τον απαιτούμενο εξοπλισμό κατά τη διάρκεια εξέτασής μου

-δέχομαι πως τα γραπτά που παραδίδω αποτελούν προϊόν του δικού μου, αποκλειστικά, πνευματικού μόχθου

-αποδέχομαι την πολιτική για την προστασία προσωπικών δεδομένων (https://www.auth.gr/sites/default/files/politiki_exetaseon.pdf)».

Για τηλεφωνική επικοινωνία: 2381351280,  2381351276,  2381351231      

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου