Saturday, 27 April, 2024

Επιτέλους η “αρκούδα” ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη! Πορεία τριών χιλιομέτρων στη διαμαρτυρία των Γιαννιτσών

Μεγάλα σε συμμετοχή τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ για την απόσυρση του Ασφαλιστικού.

Στα Γιαννιτσά οργανώθηκε απεργιακό συλλαλητήριο και πορεία από φορείς του δήμου με συμμετοχή κόσμου, αγροτών, βενζινοπωλών, Δικηγορικού, Ιατρικού, Εμπορικού Συλλόγου, Συλλόγου Συνταξιούχων, Β’ ΕΛΜΕ, Εργαζόμενων του δήμου, Εργατικού Κέντρου, λογιστών, ταξιτζήδων και λοιπών κλάδων.

 dimosTse

 mathites

dimarxeio

dikigoroi

apoliseis

plateia

agrotes

trakter

niki

oaee

diagonios3

diagonios1

diagonios2

Με αφετηρία το προαύλιο του δημαρχείου με πανώ, ελληνικές σημαίες και συνθήματα, με απορριμματοφόρα οχήματα του δήμου, τρακτέρ και φορτηγά, μετά τις ομιλίες του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Α. Ξυνίδη και της προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θ. Ζουρνατζίδου ξεκίνησε η πορεία προς τον πεζόδρομο της πόλης, όπου στη συνέχεια κατευθύνθηκε μέχρι την Εγνατίας, στη διαγώνιο.
Κλειστά έμειναν στο σύνολο τους τα εμπορικά και άλλα καταστήματα υγεινομικού ενδιαφέροντος, εκτός από κάποιους “εξυπνάκηδες” που θέλησαν να… κάνουν και πάλι τη διαφορά! Ο κόσμος επιτέλους άρχισε να ξυπνάει και να φαίνεται η αντίδραση κι αυτό χάρη στον ξεσηκωμό των αγροτών που βρίσκονται στους δρόμους εδώ και δύο εβδομάδες και συνεχίζουν δυναμικά να αντιστέκονται ενάντια στα μέτρα κόλαφο της κυβέρνησης.
Χ.Π.

Επιτέλους η “αρκούδα” ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη! Πορεία τριών χιλιομέτρων στη διαμαρτυρία των Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου