Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών: «Έπαινος» για την επιχείρηση “Πελλαία Φύση”, στον Διαγωνισμό JA στη Θεσσαλονίκη!

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, η Μαθητική Εμπορική Έκθεση του Junior Achievement Greece, στην οποία συμμετείχαν 1000 μαθητές από 45 σχολεία

σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ/JA Greece).Η 15η διοργάνωση του Junior Achievement Greece για τα σχολεία της Βόρειας Ελλάδας και της Κρήτης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή σχολικών μονάδων και μαθητών, εκπαιδευτικών από το Νομό Πέλλας.Τέσσερα τα σχολεία του νομού Πέλλας, που συμμετείχαν με τις επιχειρήσεις: Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών με την “Πελλαία Φύση”, το Γυμνάσιο Πετριάς Σκύδρας με την επωνυμία “Τροφιστές”, το ΓΕΛ Καλής με το παιχνίδι γνώσεων και συναισθηματικής νοημοσύνης EDUGAMES και το 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας με την εικονική επιχείρηση “Μηλογεύσεις ΒΟΡΑ”.

“Στα πλαίσια του Πανελλήνιου διαγωνισμού του ΣΕΝ/JA Greece “Νεανική Επιχειρηματικότητα”, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών συμμετείχε για 4η φορά με την εικονική επιχείρηση “Πελλαία Φύση”, με παρασκευή αρωματικών χώρου και αυτοκινήτου, με αιθέρια έλαια από βότανα που συλλέγονται από το όρος Πάικο.

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών προκρίθηκε το πρωινό της Παρασκευής, στην τελική 10αδα, με κολακευτικά σχόλια από την επιτροπή του διαγωνισμού για το μεράκι και τη δουλειά που πρόσφερε ξεχωριστά κάθε ένας από τους μαθητές, για να επιτευχθεί αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα!Η υφυπουργός Παιδείας Σ. Ζαχαράκη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Αυγέρη καθώς και η Επιτροπή του Διαγωνισμού «Εικονική επιχείρηση 2020» απένειμαν τα βραβεία στις καλύτερες ομάδες σχολείων της Ελλάδας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τους ενήλικες μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ για την αξιοθαύμαστη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού.

Την ομάδα πλαισίωσαν οι: Αναστασία Παρασίδου, Χριστίνα Νικολαΐδου, Δήμητρα Πασπαλά, Βασιλική Νετούδη, Πέτρος Βαβάμης, Μαρία Καρύπη, Αναστασία Γκιντσούδη, Νάντια Δημητροπούλου, Χρήστος Καλαϊτζίδης, Γιώργος Αρδάλης, Δημήτρης Αρδάλης… και άλλοι μαθητές του Εσ. ΕΠΑΛ.Συγχαρητήρια σε όλους!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου