Sunday, 28 April, 2024

Ευχαριστήριο προς τις εταιρίες ΣΟΥΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και TOPaper Πολυξενίδης για την προσφορά τους, στον Δήμο Αλμωπίας

Ευχαριστήριο προς την εταιρεία ΣΟΥΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για την προσφορά αναλώσιμου υλικού στον Δήμο Αλμωπίας. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία Σουλης Α.Β.Ε.Ε.

η οποία εδρεύει στη Σκύδρα, διαθέτοντας επιστημονικό προσωπικό και εκπαιδευμένα στελέχη, κατασκεύασε και πρόσφερε δωρεάν 50 καινοτόμες μάσκες ή αλλιώς ασπίδες προστασίας, που προστατεύουν το πρόσωπο του χρήστη με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντας έτσι απόλυτη ασφάλεια σε όσους τη χρησιμοποιούν.
Οι νέες μάσκες παραδόθηκαν στις 31.03.2020 από την ιδιοκτήτρια της εταιρείας Ιφιγένεια Στόγιου στον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας Δ. Γιάντση και θα διατεθούν για την ενίσχυση του εξοπλισμού προστασίας του προσωπικού του Δήμου μας.
Αυτού του είδους οι ενέργειες προσφοράς και αλληλεγγύης τιμούν τους επαγγελματίες και τις εταιρείες που τις εφαρμόζουν και μας δυναμώνουν απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού.
Ευχαριστήριο προς την επιχείρηση TOPaper Πολυξενίδης για την προσφορά αναλώσιμου υλικού στον Δήμο Αλμωπίας
Η επιχείρηση TOPaper Πολυξενίδης η οποία έχει έδρα την Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας από το 1990 και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πρόσφερε στον Δήμο:
20×100 ζευγάρια γάντια, 310 ρολά χαρτί υγείας, 10 Αντισηπτικά, 30 κιβώτιαx2000 τεμ χαρτοπετσέτες και 6 ρολά χαρτί κουζίνας.
Το υλικό παραδόθηκε στις 31.03.2020 από τους συνεχιστές της οικογενειακής επιχείρησης Ελευθέριο και Χαράλαμπο Πολυξενίδη.
Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες που με τέτοιου είδους ενέργειες μας δυναμώνουν υλικά και ηθικά απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου