Wednesday, 8 May, 2024

Η ετήσια γιορτή του Συλλόγου Γονέων του «Αλεξάνδρειου» 2ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών (photos)

Την Τετάρτη 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή λήξης που διοργάνωσε το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Αλεξάνδρειου 2ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μαθητές της χορωδίας, του χορευτικού καθώς και της θεατρικής ομάδας που με τον δάσκαλο τους, κο Γιάννη Κετίκογλου, ανέβασαν την θεατρική παράσταση «Μία φορά και έναν καιρό» σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα του 5ου Δημοτικού.

Παράλληλα, στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου ήταν ανοιχτή στο κοινό έκθεση ζωγραφικής χαλκογραφίας και πηλού με δημιουργίες των μαθητών!

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Αλεξάνδρειου Δημοτικού ευχαριστεί θερμά το κοινό για την ευγενική του παρουσία, την ΔΗΚΕΠΑΠ και τον Δήμο Πέλλας που στάθηκαν πάντα αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια, εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και τονίζει την απαραίτητη συμμετοχή των γονέων στα σχολικά δρώμενα δια μέσου του οργάνου του Συλλόγου Γονέων του οποίου η λειτουργία βασίζεται στον εθελοντισμό στην επιθυμία για προσφορά και δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τα παιδιά μας!

Δείτε φωτογραφίες από την γιορτή:

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου