Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η Κατερίνα Ιγνατιάδου στην ορκωμοσία: Για μια Σκύδρα όπως την ονειρευόμαστε

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της δημοτικής Αρχής του δήμου Σκύδρας στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης

το απόγευμα του Σαββάτου, 31 Αυγούστου. Μετά τον αγιασμό του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, Ιωήλ, ακολούθησε ο όρκος των συμβούλων της πλειοψηφίας και της Αντιπολίτευσης που θα απαρτίζουν τον νέο δήμο.

Την παρουσίαση έκανε ο διευθυντής του δήμου, Στάθης Καστερίδης

Η δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου στην ομιλία της αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της παράταξης της “Συμμαχίας πολιτών” με ποσοστό σχεδόν 60%, ευχαρίστησε τους δημότες και όπως τόνισε: “Είμαστε υπηρέτες ενός και μόνο αφεντικού, του κυρίαρχου λαού”.

Η κ. Ιγνατιάδου σημείωσε πως κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας έγιναν έργα 20 εκατ. ευρώ και κάποιοι δεν μπορούν να… εθελοτυφλούν και να διακηρύττουν στα Μέσα ότι δεν υπάρχει έργο… και συνέχισε λέγοντας ότι “Δεσμεύομαι πως θα συνεργαστώ με όλες τις υγειίς δυνάμεις, με όλους αυτούς που βάζουν πάνω από το δικό τους συμφέρον, το συλλογικό, αυτό της Σκύδρας… Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα και ταυτόχρονα τη συνέχιση του έργου μας”.

Προς τιμή του ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου μετά τη δική του ορκωμοσία παραβρέθηκε στη Σκύδρα για την ορκωμοσία της δημάρχου, όπως και στους άλλους δημάρχους. Το ίδιο έπραξε και ο πρώην πλέον δήμαρχος Αλμωπίας, Δ. Μπίνος. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου