Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η πρώτη δήλωση του νέου Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή (video)

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, μετά τον ορισμό από τον Περιφερειάρχη, μίλησε στον “Λόγο της Πέλλας” 

το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο πριν την επίσκεψη της υπ. Πολιτισμού στο Μουσείο της Πέλλας και ευχαρίστησε τον Απ. Τζιτζικώστα, όπως και τους πολίτες όλου του Νομού, που τον εξέλεξαν πρώτο σε ψήφους στις Περ. εκλογές του Μαΐου.
“Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα για την εμπιστοσύνη του και τους πολίτες της Πέλλας…
Η προτροπή του προς όλους μας “δουλειά, δουλειά, δουλειά και αποτελεσματικότητα” θα γίνει πράξη, με συνεργασία και αλληλεγγύη, για το καλό των πολιτών της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας”.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, στο γραφείο του νέου Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζη, θα γίνει η τελετή αγιασμού με την ευκαιρία έναρξης της θητείας του.
Στις 12μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Πέλλας, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής των αρμοδιοτήτων, παρουσία του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας και της πρώην Αναπ. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αθηνάς Αηδονά.

*Η φωτο μετά τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης, όπου δεχόταν συγχαρητήρια από τον κόσμο, με τη Σταυρούλα Γκαδάκη., πρόεδρο της ΔΚ Γιαννιτσών.

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου