Friday, 26 April, 2024

Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Αδιανόητο να υπάρχουν οφειλές προς τους υπαλλήλους από το 2020

Πρόβλημα με απλήρωτες υπερωρίες των υπαλλήλων του δήμου Πέλλας

Επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Επαρχίας Γιαννιτσών περιήλθε στη Δημοτική Παράταξη «Πέλλα Μπροστά», σχετικά με την καθυστέρηση στις πληρωμές των υπερωριών 2020-2022.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται το θέμα των απλήρωτων υπερωριών στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Πέλλας που έφτασε τα δύο χρόνια. Και όλα αυτά τη στιγμή που έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες υπηρεσιακές ενέργειες και υπάρχει κώλυμα σε κάποιου είδους έλεγχο.

Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, αναφέρθηκε σχετικά: «Ενημερωθήκαμε για την επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Επαρχίας Γιαννιτσών. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν οφειλές προς τους υπαλλήλους μας από το 2020. Αυτό δίνει μια στρεβλή εικόνα για τα οικονομικά του Δήμου. Θα ενημερωθώ προσωπικά από τις υπηρεσίες του Δήμου για την καθυστέρηση αυτή και εάν χρειαστεί θα το φέρουμε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στην κρίσιμη τρέχουσα συγκυρία απαιτείται να μην υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τους εργαζομένους του Δήμου που εργάζονται καθημερινά ειδικότερα στο νευραλγικό κομμάτι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου