Saturday, 27 April, 2024

Θ. Τζάκρη: «Είναι προσωπική μου ευθύνη να δημιουργηθούν όσο περισσότερες θέσεις εργασίας»

Τη δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος για τις επιχειρήσεις έθεσε ως στόχο η υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδια για τη Βιομηχανία, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στο 2ο συνέδριο επιχειρηματικότητας της Ναυτεμπορικής

Όπως είπε, μαζί με το πακέτο Γιούνκερ, με τις υπογραφές του πρώτου έργου (Creta Farm), και τον νέο επενδυτικό νόμο, δημιουργείται πλέον ένα νέο σκηνικό για τη χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων στην Ελλάδα.  Κατά την κ. Τζάκρη στο παρελθόν υπήρχε κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα, ενώ χρειάζεται επιχειρηματικότητα του μέλλοντος.

«Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω τη λειτουργία των επιχειρήσεών σας. Είναι προσωπική μου ευθύνη να δημιουργηθούν όσο περισσότερες θέσεις εργασίας», είπε χαρακτηριστικά. Η υφυπουργός Οικονομίας επεσήμανε ότι καλύτερες επιχειρήσεις, ευημερούσες επιχειρήσεις, καλύτερα αμειβόμενοι εργαζόμενοι» δεν θα ναι απλά βήματα προόδου, αλλά πραγματικά άλματα προς την ανάπτυξη.

Τέλος, εστίασε στη διασύνδεση της βιομηχανίας με την έρευνα και την καινοτομία και στη μείωση του κόστους ενέργειας στη βιομηχανία.

«Με τη συνεργασία φορέων και επιχειρήσεων θα προχωρήσουμε με αυτά που δεν έχουν γίνει επί 10ετίες στη χώρα», κατέληξε.

voria.gr

Θ. Τζάκρη: «Είναι προσωπική μου ευθύνη να δημιουργηθούν όσο περισσότερες θέσεις εργασίας»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου