Saturday, 27 April, 2024

Ι. Τζαμτζής για το οδικό δίκτυο της ΠΕ Πέλλας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη την αναβάθμιση των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και Δράμας-Αμφίπολης.

“Η Εγνατία Οδός, σύντομα θα αποκτήσει δύο νέους κάθετους άξονες, οι οποίοι θα κατασκευαστούν με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, που τους απαλλάσσει από διόδια.
Η δημοπράτηση συμπεριλαμβάνει και την υποχρέωση του αναδόχου να συντηρεί τα συγκεκριμένα έργα για 27 χρόνια», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε: “Το είπαμε και το κάνουμε πράξη. Και ελπίζω, όσοι βιάστηκαν να πουν ότι το έργο τελικά δεν θα γίνει, ή ακόμα και αυτοί που πόνταραν στο να μη γίνει, σήμερα που κάνουμε το πιο μεγάλο και αποφασιστικό βήμα, να είναι και αυτοί χαρούμενοι”.
Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι ένα έργο για το οποίο από το 2000 έχω μιλήσει και έχω γράψει δεκάδες φορές στην Βουλή και τώρα στην Περιφέρεια, παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης.
Ευχαριστώ πολύ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί τήρησε την δέσμευση του προς του πολίτες της Πέλλας, ομοίως και τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή.
Ευχαριστώ όμως ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα για τον αγώνα του όλα αυτά τα χρόνια, για να φθάσουμε στην σημερινή μέρα.
Απόστολε, η Πέλλα δεν ξεχνά τον αγώνα σου και σε έχει στην καρδιά της, τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ι. Τζαμτζής. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου